Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2014, 21:46   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Varsa Yoksa Belhanda

Kara Kartallar 10 numarayı Faslı yıldıza teslim etmek istiyor.Beşiktaş Yönetimi, Younes Belhanda’yı Arsenal maçına yetiştirmek için kolları sıvadı.Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, genç oyuncunun ismi hemen UEFA’ya bildirilecek.

ŞAMPİYONLAR Ligi Play-Off turunda Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş, 10 numara transferine yoğunlaştı.UEFA’ya oyuncu listesini gönderen ve bu belgeye bir futbolcu ekleme hakkı bulunan Kara Kartallar, Belhanda’yı renklerine bağlamak istiyor. Bu çerçevede Dinamo Kiev’li idarecilerle masaya oturuldu. Ukrayna temsilcisinin 7 milyon Euro’luk talebine olumlu yanıt veren siyah-beyazlılar, bu rakamı 4 taksitle ödeyeceğini belirtti. Dinamo Kiev ödeme planını kabul ederse bonservis sıkıntısı çözülecek.

Kulübüne baskı yapıyor

ÜLKEDEKİ iç karışıklık sebebiyle Ukrayna’dan ayrılmak isteyen Belhanda da Beşiktaş forması giymek istiyor. Kulübüne baskı yapan Faslı oyuncunun tavrı, siyah-beyazlı idarecilerin elini güçlendiriyor. Ayrıca Dinamo Kiev’le resmi maçlar oynayan 24 yaşındaki oyuncunun herhangi bir fiziksel sıkıntısının olmaması da önemli bir artısı olarak ön plana çıkıyor.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla