Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2014, 14:31   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ta Demba Ba Bereketi !

Beşiktaş'ın Chelsea'den transfer ettiği Demba Ba, siyah-beyazlı kulüpte forma satışlarını 10'a katladı.Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, kulübün forma satışlarında büyük bir patlama yaşanmasını sağladı.

Dünyaca ünlü Senegalli futbolcunun Beşiktaş’a transferinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, adeta formalara akın etti. Ba’nın transferinden önce 7 bin civarında olan forma satışı, son olarak 81 bini geçti. Bu sayede kasasına 10 milyon Euro koyan Beşiktaş yönetiminin yüzü güldü.

Beşiktaşlı taraftarların özellikle siyah formaya büyük ilgi gösterdiği ve birçok Kartal Yuvası’nda stoklarını sona erdiği öğrenildi. Arsenal ile oynanacak rövanş karşılaşmasının ardından Beşiktaş’ın gruplara kalması halinde, satışların daha da artması bekleniyor.

Yeni sezon öncesi Beşiktaş yönetimi, 200 bin forma hedefi koydu. Fanatik’te yer alan habere göre siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde bu hedefe ulaşılacağına kesi gözüyle bakılıyor. 10 numara arayışlarını da sürdüren Beşiktaş’ta, bu bölgeye alınacak yıldız bir isim ile forma satışından gelecek gelirin 25 milyon Euro’yu bulması öngörülüyor.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla