Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2014, 13:22   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tur Atlamaya Geldik !

Bir dönem Arsenal’da da forma giyen Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Arsenal ile oynayacakları karşılaşmanın önemini bütün futbolcuların bildiğini ifade ederek, “Londra’ya turu atlamaya geldik. İlk maçta bunu gösterdiğimize inanıyorum. İnşallah yarın hepimiz için hayırlısı olur” dedi.

Oğuzhan, Arsenal karşısında ilk maça çok baskılı başladıklarını anımsatarak, rakiplerinin bunu beklemediğini ancak yarınki maçta buna önlem alacaklarını düşündüğünü kaydetti.

İlk maçta eski takımına karşı forma giymenin kendisine biraz “garip” geldiğini anlatan Oğuzhan, “Küçük yaşta buraya geldim. Karşımda eski arkadaşlarım da vardı. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyoruz. İlk maçtaki performansımız belki sizin için, taraftar için sürpriz olmuştur ama biz kalitemizden emindik. Her maçta da bu kaliteyi yükseltmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş’ın Chelsea’den renklerine bağladığı Demba Ba’nın harika bir futbolcu olduğunu dile getiren Oğuzhan, maç içinde hata yapsalar bile Ba’nın işlerini çok kolaylaştırdığını ifade etti.

Oğuzhan, tekrar Arsenal’a dönmek gibi bir hedefinin olup olmadığı yönündeki soruyu, “18 yaşında ilk kupa maçımı oyladım. Benim de hedeflerim var. İki yıldır Beşiktaş’ta final oynamak nasip olmadı. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum” diye yanıtladı.

Öte yandan, Beşiktaş, Arsenal karşılaşmasının hazırlıklarını maçın oynanacağı Emirates Stadı’nda yaptığı çalışmayla tamamladı. Teknik direktör Bilic yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikasından görüntü alınmasına izin verildi.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla