Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2014, 12:36   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a 70 Milyon Dolarlık Hesap !

70 milyon dolarlık kredi alımını neticelendiremeyen siyah-beyazlı yönetim, ödemeler ve stat için gereken sıcak parayı kendi imkanlarıyla karşılamaya çalışacak

Beşiktaş Kulübü; mevcut kredi borçlarını yapılandırmak, futbolcuların transfer taksitlerini ödemek ve inşaatı devam eden Vodafone Arena içinsıcak para bulmak amacıyla 6 aydır kredi arayışındaydı. 70 milyon dolarlık meblağ için bu süreçte önce üçlü konsorsiyum, ardından da tek bir banka ile görüşen siyah-beyazlı yönetim, tüm çabalarına rağmen işi olumlu neticelendiremedi.

ORMAN: ŞARTLARIMIZI ZORLAYALIM

Bu gelişme, kulüpte sıkıntı yaratırken, Başkan Fikret Orman'ın yönetim kurulu üyelerine, "Kredi işi şimdilik rafa kalktı. Gereken kaynak için kendi şartlarımızı ve imkanlarımızı zorlayalım. Stat için de Ankara başta olmak üzere çeşitli natifler üretelim" dediği öğrenildi. Orman'ın bu amaçla Ankara'da bir dizi ziyarette bulunduğu belirtildi.

STAT İÇİN KAYNAK KULÜP!

Başkan Fikret Orman ve ekibi, devam eden stat inşaatı için kulübün kaynaklarını kullanacak. Siyah-beyazlı yönetim şimdilik ek bir kredi almayı düşünmüyor.

Sabah
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla