Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2015, 19:38   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Töre O'nun İçin Atıyor !

Beşiktaş, nefes kesen bir karşılaşma sonunda Bursaspor'u 3-2 ile geçerken maça Gökhan Töre'nin performansı damga vurdu. Bir gol atan ve maç boyunca olumlu futbolu ile dikkat çeken Gökhan Töre, Türkiye'ye geldikten sonra her gün yükselen grafiği ile adete parlıyor. Bunun altında ise duygusal bir neden yatıyor...

DEDESİ İÇİN...

1992 doğumlu futbolcunun trajik hayat öyküsünde önemli bir yer tutan dedesi Sabri, onun futbolcu olmasını ve hem Türkiye'de forma giymesi hem de Türk milli takımında oynamasını çok istiyordu. Gökhan'ı 2 yaşında yetimhaneden alarak büyüten ve 3 yaşından itibaren futboluna destekçi olan dedesinin isteklerini bir bir yerine getiren Gökhan Töre, adeta 2006 yılında son yolculuğuna uğurladığı dedesi için futbol oynuyor.

VÜCUDUNDA ONLAR VAR

Sol kolunda dedesinin adının yazılı olduğu bir dövme bulunan Gökhan, "Futbola 3 yaşımdayken parklarda oynayarak başladım. En büyük destekçim ise rahmetli dedemdi. O beni bir kulübe yazdırdı. Her gün antrenmanlara götürüp getirirdi. Tüm maçlarımı da kaçırmadan izlerdi. Ona çok şey borçluyum." dediği dedesinin bir de fotoğrafını, vücuduna dövme yaptırdı. Dedesi Sabri Töre ve ve babaannesi Bedriye Töre'nin fotoğraflarını dövme yaptıran Gökhan, attığı her golü ve gösterdiği her başarılı performansı onlara adıyor.

TÜRKİYE'DE KENDİNİ BULDU

Bayer Leverkusen altyapısında başlayan kariyerinde daha sonra Chelsea forması giyen ve ardından Hamburg ile profesyonel olan Gökhan Töre her sezon daha da üzerine koyarak ilerledi. Hamburg sonrası Rubin Kazan forması giyen Gökhan Töre'nin Rusya'da sakatlıklar peşini bırakmazken Türkiye'de Beşiktaş forması ile adeta kendini buldu.

Futbol kariyerindeki ilk golünü Siyah Beyazlı takımla atan Gökhan, Türkiye'deki ilk yılında 33 maça çıktı ve 4 gol atıp 8 asist yaptı. Gökhan bu sezon ise yer aldığı 29 maçta 7 kez fileleri havalandırdı ve 10 defa da arkadaşlarına gol attırdı.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla