Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2015, 09:23   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bilic'e Haksızlık Yapılıyor !

Beşiktaş yönetimi, Eskişehirspor mağlubiyetinin sorumlusu olarak gösterilen Hırvat hocaya sahip çıktı.

“Eleştiri haktır. Ama her hafta takımımızın futbolunu yere göğe sığdıramayanların, yaşadığımız bir yol kazasının ardından Slaven Biliç hakkında hakarete varan sözler sarf etmelerine tahammül gösteremeyiz. Hocamızın aldığı kararları saygıyla karşılıyoruz.”

ESKİŞEHİR’DE tek golle vurulan ve liderliği kaybederek şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş’ta yönetim, bu kaybın sorumlusu olarak gösterilen teknik direktör Slaven Biliç’e sahip çıktı. Siyah-beyazlı yöneticiler, Eskişehir’deki mağlubiyetin tüm faturasını Hırvat hocaya çıkaran futbol yorumcularının haksızlık yaptığını düşünüyor...

LIVERPOOL maçının ardından Eskişehir’deki maçta istatistiklerde ezici bir üstünlük kurduklarını ama tek eksiklerinin golleri bulamamak olduğunu söyleyen Beşiktaş kulübünün idarecileri, şu ifadeleri kullandılar:

“ESKİŞEHİR’DE 3 puan bıraktık. Bu bizim için şampiyonluk yolunda tabii ki çok önemli bir kayıp. Ama sezon uzun bir maraton. Süreç içerisinde bazı yol kazaları yaşanabilir. Her hafta Beşiktaş’ı oynadığı futbolla yere göğe sığdıramayan, daha sezon bitmeden şampiyon ilan eden bazı kişiler, hocamızı ve takımımızı yerden yere vurmaya çalışıyorlar. Beşiktaş, Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımı. Bunu her kulvarda ispatlamış durumdayız.

ELEŞTİRİ haktır. Ancak yaşadığımız bir kaza sonrası Slaven Biliç hakkında hakarete varan sözler sarf etmelerine tahammül gösteremeyiz.

‘EN İYİ GÖZLEMİ HOCA YAPIYOR’

AVRUPA’DA Türk futbolunun üst düzeyde temsil edebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Canımızı dişimize takıyoruz. Ama kötü giden bir 90 dakikanın ardından bazı insanlar aradıkları fırsatı bulmuşçasına eleştirilerine hakaret katıyor. Bunlar hiç kimsenin haddi değil ve olmamalı. Hocamızı ve takımımızı aşağılayarak sahada mücadele edip bizden puan veya puanlar alan rakiplerimizi de küçümsüyorlar.

KADROMUZDAKİ tüm oyuncular, Beşiktaş formasını layığıyla giymeyi hak etmiş oyunculardır. Tüm takımlarda olduğu gibi dönem dönem bizim de bazı futbolcularımızda sakatlıklar ve form düşüklüğü olabilir. Bunları da en iyi gözlemleyen teknik ekiptir. Biz de yönetim anlayışı olarak teknik ekibin verdiği kararlara müdahele eden bir zihniyette olmadık ve olmayacağız da...”

Şampiy10
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla