Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2015, 17:17   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan Rasim Ozan'a Kınama !

Beşiktaş Kulübü, Beyaz TV’de yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında açıklama yaptı.

Beyaz Futbol’da yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Beşiktaş’ın teknik direktörü Slaven Bilic hakkında “itlik yapıyor” ifadelerini sarfetmişti.

Konu hakkında resmi internet sitesinden açıklama yapan siyah beyazlı kulüp ifadelere yer verdi;

Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı’nın Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile ilgili haraket içerikli sözlerini kınıyoruz.

Hem Spor Toto Süper Lig’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde yoğun bir maç trafiği yaşayan Futbol Takımımız’ın Eskişehirspor’a mağlubiyetiyle ilgili değerlendirmeler ve eleştiriler elbette ki yapılacaktır.

Ancak Teknik Direktörümüz Slaven Bilic hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözleri, eleştiri sınırlarını aşmıştır ve hakaret içermektedir.

Kütahyalı’yı bu sözleri nedeniyle, programın sunucusu Ertem Şener’i de bu hakarete sessiz kalarak müdahale etmemesi sebebiyle kınıyoruz.

Halkımızın ahlâk ve örflerini hiçe sayan, canlı bir yayın sırasında gerçekleşen bu hakaretle ilgili, Radyo Televizyon Üst Kurulu, gerekli inceleme ve değerlendirmeyi yapacaktır.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’in, galibiyetlerimizin ve başarılı futbolumuzun mimarı olduğunun unutulmamasını diliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla