Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2015, 10:34   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Güntekin Onay : Beşiktaş Bu Turu Geçer !

BEŞİKTAŞ dün Club Brugge deplasmanında çeyrek finale doğru dev bir adım attı. Bir Avrupa maçında deplasmanda ne kadar oynanabilinir ise maksimum akılcılıkta oynadı. İlk 45 dakika emniyetli ve rakibe alan vermeyen saha parselizasyonunda herşey planlandığı gibi gitti.

FAZLA risk almayan Brugge de hiç pozisyon üretemedi. İkinci yarının başında Gökhan Töre’nin attığı gol gerçek bir süperstar işi. Bize büyük avantaj getiren bu harika golün ardından Belçika temsilcisi büyük panik yaşadı ve hemen ardından birkaç etkili atak daha yaptık.

BRUGGE’E beraberliği getiren golde ise savunma hattımızın kaleye çok yakın kurulmasının cezasını çektik. Ersan Gülüm ve Necip Uysal ceza alanı ön çizgisine kadar çıkmış olsalar bu golü yemezdik.

GOLLE birlikte moral ve güven bulan Brugge ise ilk kez hücumda etkili olmaya başladı ve üzerimizde baskı kurdu. Duran toplar ile de tehlikeler yarattı. Sadece sonucun önemli olduğu bir karşılaşmaydı. Bu sezon evinde tek bir yenilgi dahi almamış Brugge karşısında rövanş için alınan bu skor her şeye rağmen bizim için avantaj.

ÇİFT SANTRFOR BOCALATTI

HÜCUMDA pasif bir maç çıkarttık, özellikle 1-1’den sonra savunmada kötü işler yaptık. Oulare’nin girişi ve çift pivot santrfor dengemizi bozdu. Bocaladık. Devamında da Serdar’ın sebep olduğu penaltıdan sonra geriye düşsek Gökhan’la bulduğumuz golün değeri gerçekten çok büyük. İstanbul’da, Olimpiyat Stadı’nda 70 bin kişi önünde bambaşka bir Beşiktaş izleyeceğiz. Kimse Endişe etmesin. Bu tur bizim.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla