Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2015, 14:20   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte Beşiktaş'taki Düşüşün Nedeni !

Beşiktaş'ın hücum oyuncuları, son sekiz resmi maçta büyük bir düşüş yaşıyor. Olcay, 41 gündür gol ve asist yapamadı. Sosa, sadece bir gol ile atabildi. Frei, 95 gündür suskun. Demba Ba attığı 4 golün 3'ünü penaltıdan kaybetti. Takımın en iyisi olan Gökhan, 2 gol, 1 asist yaptı…

BEŞİKTAŞLI hücum oyuncularında "Tükenmişlik sendromu" mu var?

Club Brugge önünde alınan 2-1'lik mağlubiyetten daha çok 55. dakikadan sonra oynanan kötü futbol herkesi hayal kırıklığına itti. Beşiktaş, Belçika'da sadece iki tane isabet şut çekebildi. Bu iki şutu da Gökhan Töre attı. Yani Kartal'ın hücum oyuncularında büyük bir düşüş yaşanıyor. Aslında bu Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor maçıyla birlikte başlayan bir sendrom oldu. Son sekiz resmi maçta Olcay Şahan, Gökhan Töre, Jose Sosa, Demba Ba, Kerim Frei ve Oğuzhan Özyakup sadece 7 gol atabildi. Bu gollerin 3'ü penaltıdan geldi. Bu altı oyuncu, 8 maçta 5 asist yaptı.

EN SON ASİSTİNİ 7 ARALIK'TA YAPTI

Bu sezon attığı gollerle Siyah-Beyazlılar'ı sırtlayan Demba Ba, sekiz maçta 4 gol, 3 asist ile oynadı. Ama bu gollerin 3'ünü penaltıdan kaydetti. Sadece Bursaspor maçında oyun içinde ağları sarsan Senegalli forvet, 106 gündür Avrupa'da gol sevinci yaşayamıyor. Bitmek bilmeyen enerjisi ile son üç yıldır Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olan Olcay Şahan ise sekiz maçta ne gol attı ne de asist yapabildi. Gurbetçi oyuncu, 41 gündür suskun. Kartal'ın maestrosu Jose Sosa ise bu dönemde sadece bir gol attı. Arjantinli oyuncu en son asistini 7 Aralık 2014'te oynanan Trabzonspor maçında yaptı. Sosa'nın Avrupa Ligi'nde şu ana kadar golü ve asisti yok.

İYİ AMA SKORA KATKI YAPAMIYOR!..

Kartal'ın bu dönemdeki en formda oyuncusu olan Gökhan Töre ise skora katkı yapmakta zorlanıyor. Sekiz maçta 2 gol, 1 asist yapabilen 23 yaşındaki oyuncu, Kartal'ın hücumda ayakta kalan tek ismi oldu. Sezonun ilk yarısında oyuna girdikten sonra müthiş işler yapan Kerim Frei da artık katkı veremiyor. 21 yaşındaki oyuncu, 95 gündür gol ve asist yapamıyor. Oğuzhan Özyakup ise bu dönemde sadece Club Brugge maçında Gökhan Töre'ye gol pası verdi. Diğer forvetler Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun, sakatlık kurbanı oldu.

OLCAY'IN GOLÜ-ASİSTİ YOK

OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Olcay Şahan 8 - -
Gökhan Töre 8 2 1
Jose Sosa 8 1 -
Demba Ba 8 4 3
K.Frei 8 - -
Oğuzhan 8 - 1

ATİBA VE OPARE GOL ATTI

MAÇ SKOR GOLLER
Rize (D) 2-1 Sosa, Demba Ba (P)
Bursa 3-2 Gökhan, Demba Ba (2)
Liverpool (D) 1-0 -
Eskişehir (D) 1-0 -
Liverpool 1-0 Tolgay
Balıkesir 2-2 Demba Ba (P), Opare
Sivas (D) 0-1 Hutchinson
C.Brugge (D) 2-1 Gökhan

Tükenmişlik sendromu nedir?

Tükenmişlik sendromu yaygın olarak insanların yüz yüze çalıştığı mesleklerde bireylerin, duygusal yönden kendilerini tükenmiş hissetmeleri, işleri gereği karşılaştıkları insanlara karşı duyarsızlaşmaları ve kişisel başarı duygularında azalma şeklinde görülen bir sendrom.

Akşam
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla