Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2015, 13:32   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şota Kayseri'ye, Sağlam Kasımpaşa'ya !

Kasımpaşa, Şota'nın görevden ayrılmasından sonra gözünü Ertuğrul Sağlam'a dikti. Şota için ise yeni durağının Kayserispor olacağı iddia edildi...

Gürcü teknik direktör Şota ilgili planları olan kulüplerden birinin de PTT 1. Lig’de mücadele eden Kayserispor olduğu ortaya çıktı. Süper Lig yolunda emin adımlarla yoluna devam eden ve halen ligin zirvesinde yer alan Sarı-Kırmızılı kulübün, Süper Lig planları arasında Şota Arveladze de olduğu iddia edildi.

Kayserispor’un, Süper Lig’e geri dönmesi halinde Şota Arveladze’yi takımın başına geçireceği bildirildi. Genel menajer Süleyman Hurma’nın, büyük hayranlık duyduğu Arveladze’yi tam yetkili olarak takımın başına getirme planları yaptığı ifade edildi.

ŞOTA’NIN YERİNE SAĞLAM

Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Şota Arvaladze istifa ettiğini duyururken gözler Kasımpaşa’nın yeni teknik direktörünün kim olacağına çevrildi. Oyuncu izlemek için Güney Amerika turuna çıkan Ertuğrul Sağlam’ın ismi Şota’nın yerine geçen isimlerden ilki… Sağlam’ın yardımcılarından Ömer Erdoğan’ın son haftalarda Kasımpaşa’nın iç saha maçlarını yerinden takip ettiği ortaya iddia edildi.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla