Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2015, 08:44   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şansal Büyüka : Son İki Maçta Cidden İyi Sinyaller Vermiyorlar

Beşiktaş 72 saat içinde sezonun iki kader maçını oynayacak. Hadi Fenerbahçe maçının telafisi var ama Brugge maçı; ya hep ya hiç... Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynasın yeter.Beşikaş bu; bir bakıyorsunuz Avrupa’da şahlanıyor, bir bakıyorsunuz ligde umulmadık puanlar kaybediyor.

Eskişehir’e yenildi, eleştirildi… Sonuncu Balıkesirspor ile berabere kaldı, eleştirildi… Sivasspor’u yendiği maçın ardından sonra bile kendini beğendiremedi. Ama Erciyes’e fark atıp liderliğe oturan da bu takım…
Ustamız Şansal Büyüka’dan Beşiktaş’taki gel-gitleri ve bugünkü tabloyu dinleyelim.

Beşiktaş, Club Brugge maçında ve Fenerbahçe derbisinde neler yapabilir?
Beşiktaş 72 saat içinde sezonun iki kader maçını oynayacak. Hadi Fenerbahçe maçının telafisi var ama Brugge maçı, ya hep ya hiç... Rakibini bırakalım, kendimize bakalım. Beşiktaş’ın geride bıraktığı rakipleri Brugge’den çok daha iyi takımlardı. Brugge değil, yeter ki Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynasın. Ama savunmaya özellikle dikkat. Son iki maçta cidden iyi sinyal vermiyorlar.

Bilic ile Necip arasında ilginç anlar yaşandı. Hırvat hoca, Necip’ten kendisini öpmesini istedi. Meslek yaşamınızda böyle bir enstantane görmüş müydünüz?
Bilic’in insan ilişkileri çok iyi... Hakemlerle, rakiplerle, kendi oyuncuları ile çok sıcak ilişki kurabiliyor. Bir de takımı, adaletine inandırmış. Unutmayalım , daha bu sezonun içinde Necip az protesto edilmedi. Şimdi o Necip takımın vazgeçilmezlerinden biri... Ne diyor Necip, “Babamı öper gibi Bilic’i öptüm.” Beşiktaş’ta oyundan alınan bir futbolcunun söylenerek, hocasına tavır yaparak çıktığını gördünüz mü? Bunlar sıcak ve samimi ilişkiler... Bizi gerilim, öfke sarıp sarmaladığı için böyle sıcak ilişkileri görünce şaşırıyoruz.

Serdar Kurtuluş’un yokluğu Beşiktaş’ı nasıl etkiler?

Serdar’ın istikrarını ve formunu düşününce elbette büyük bir kayıp... Ama onun yokluğunda Opare sağ bekte, Motta sol bekte oynarsa, bir sorun olacağını sanmıyorum.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla