Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2015, 12:30   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Opare'de Büyük Tehlike !

Porto'nun sağ beki Danilo gelecek sezondan itibaren Real Madrid forması giyecek. Portekiz ekibinde gözler Beşiktaş'a çevrildi.

Beşiktaş'ın Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Daniel Opare sezon sonunda takımına geri dönebilir. Oyuncuyu siyah-beyazlılara kiralarken geri alma düşüncesinde olmayan Portekiz ekibinin, yaşanan son gelişmelerin ardından bu konudaki tavrnı değiştirdiği belirlendi.

Mavi-beyazlılarda forma şansı bulamayan Opare bu yüzden kiralık olarak takımdan uzaklaştırılmıştı. Ganalı futbolcunun forma giymekte zorlanmasının nedeni ise sağ bekteki ilk tercih olan Danilo'ydu. Brezilya Milli Takımı'nın da son dönemdeki revaçta isimlerinden olan 23 yaşındaki futbolcunun Real Madrid ile el sıkıştığı öğrenildi. Gelecek sezondan itibaren eflatun-beyazlıların formasını giyecek olan Danilo'nun yokluğunda Opare'yi tekrar takıma monte etme düşüncesinin doğduğu tespit edildi.

Beşiktaş'ın Opare için 2 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Eğer siyah-beyazlılar satın alma bedelini yatırmakta gecikirse, Portekiz ekibinin oyuncuyu derhal geri alacağı belirtiliyor. Öte yandan sol bekte görev aldığı maçlarda performansı beğeni toplayan oyuncu, dünkü Brugge maçında görev yaptığı sağ bekteki oyunuyla soru işaretleri yarattı.

Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla