Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2015, 16:41   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tarihi Toplantı !

Orman ve kurmayları, bugün Vodafone Arena'nın yanı sıra İnönü Stadı'nın tarihi görüntüleri ile Nevzat Demir Tesisleri'ne çıkarma yaparak oyuncularla bir araya gelecek ve "Yeni stadımıza şampiyon olarak döneceksiniz" mesajını iletecek.

Beşiktaş Yönetimi, Avrupa arenasında yaşanan Club Brugge depremi üzerine seferberlik ilan etti.Avrupa Ligi'nde çeyrek finalin eşiğinden dönülmesi sonrası Olimpiyat Stadı'nda kurmayları İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, A Takım Sorumlusu Mete Vardar ve Yönetici Metin Albayrak ile olağanüstü bir toplantı yapan Fikret Orman, arkadaşları ile takımı nasıl ayağa kaldırabileceklerini ve şampiyonluk yolunda nasıl bir katkı yapabileceklerini konuştu..

Söz konusu görüşmede; takımın Fenerbahçe derbisine kadar yalnız bırakılmaması ve motive edilmesi için tarihi kararlar alındı. Bugün saat 18.00'de yapılacak antrenman öncesi 16.30'da Nevzat Demir Tesisleri'nde oyuncular ile bir araya gelme kararı alan siyahbeyazlı yönetim, tarihi toplantı için büyük bir sürpriz hazırladı...

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla