Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2015, 01:18   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Tolga'dan Kötü Haber !

Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin sakatlığı nedeniyle karşılaşmaya devam edemedi.Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbiye yaşanan sakatlıklar damga vurdu.Karşılaşmanın 45. dakikasında Beşiktaş’tan kaleci Tolga Zengin sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Teknik heyete devam edemeyeceğini işaret eden Tolga, 45. dakikada oyundan çıktı. Bu dakikada siyah-beyazlı takımda Günay Güvenç kaleyi devraldı.Derbinin 70. dakikasında Fenerbahçe’den Emre Belözoğlu, Beşiktaş’tan da Tolgay Arslan çarpışarak başlarına darbe aldı.

Emre oyuna devam ederken Tolgay sedye ile soyunma odasına götürüldü. Beşiktaş’ta Tolgay’ın yerine 73. dakikada Olcay Şahan oyuna dahil edildi.
Maçtan sonra alınan bilgilere göre Tolga Zengin’in sağ arka adalesinde yırtık olduğu öğrenilirken Tolgay Arslan’ın da beyin tomografisi çektirmek için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Tolgay Arslan hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş’ta sakatlık geçiren Tolgay Arslan, maçın ardından hastaneye kaldırıldı.

Emre Belözoğlu ile çıktığı hava topunda kafasından sakatlanan Tolgay ve 73. dakikada yerini Olcay Şahan’a bırakan Tolgay, tomografi çektirilmek için hastaneye götürüldü.Bu arada ilk yarının sonlarına doğru sakatlık geçirerek oyuna devam edemeyen kaleci Tolga Zengin’in durumunun ise yarın yapılacak kontrolden sonra belli olacağı bildirildi.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla