Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2015, 14:59   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Gelirim !

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya yıldız yağdırmayı planlayan Siyah- Beyazlılar’ın forvet transferi konusundaki ilk hedefi Kleber, FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Portekiz ekibi Estoril’de kiralık olarak forma giyen Porto’lu futbolcu, Beşiktaş’ın ilgisinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Bu sezon kiralık olarak görev yaptığı Estoril’de çıktığı 24 maçta 10 gol atan Brezilyalı futbolcu, “Türkiye pazarı, son dönemde çok cazip hale geldi. Türk futbolu son dönemde çok gelişti ve gelişimini sürdürüyor. Türkiye’de forma giymek beni heyecanlandırır. Bu ülkedeki ligin bir parçası olmak isterim” sözlerini kullanarak Kara Kartal’a olumlu mesajlar gönderdi.

Porto’da Jackson Martinez ve Vincent Aboubakar gibi yıldızların arkasında kaldığı için Estoril’de kiralık olarak oynamayı tercih ettiğini belirten Kleber, bu takımda gösterdiği etkili performansın ardından birçok takımın kendisiyle ilgilendiğini belirtti. Başarılı futbolcu, “Gelecek sezonda Türkiye’de mi ya da başka bir yerde mi forma giyerim bunu göreceğiz” yorumunu yaptı.

Sezon sonunda boşa çıkıyor

Kulüpteki mali sıkıntı nedeniyle transfere kısıtlı bir bütçe ayıran Siyah-Beyazlılar’ın hedefindeki Kleber’in, takımı Porto’yla olan sözleşmesi haziran ayında sona erecek. Brezilya Ligi ekibi Atletico Mineiro’dan 2011 yılında 3,5 milyon Euro’ya Portekiz temsilcisine katılan başarılı futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, hem forvet hattını önemli bir isimle doldurup hem de bütçeyi başka isimler için kullanmayı planlıyor.

Porto’da Falcao’nun veliahtı oldu

Portekiz Ligi ekibi Porto, 2011’de takımın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao’yu 40 milyon Euro’ya İspanya La Liga temsilcisi Atletico Madrid’e göndermişti. Mavi- Beyazlılar, Falcao’nun takımdaki boşluğunu doldurması için aynı dönemde Atletico Mineiro’dan Kleber’i renklerini bağlamıştı.

‘Haziran öncesi rotası kesinleşir’

Brezilyalı yıldız Kleber’in menaceri Carlos Neto, başarılı futbolcunun geleceğinin haziran ayı öncesinde belli olacağını söyledi. Genç yıldızın, yoluna Porto’da devam etmeyi planlamadığını söyleyen Neto, “Kleber, Porto’nun teknik direktörü Julen Lopetegui’nin ilk 11 tercihleri arasına giremedi.

Jackson Martinez ile Vincent Aboubakar’ın arkasında kalmak değil oynamak istiyor. Kendisi için bizimle resmi görüşmelere başlayan 2 takım var. Geleceği haziran ayı öncesinde kesinleşecek” ifadelerini kullandı.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla