Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2015, 08:56   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Benim Elimden Gelen Çok Fazla Birşey Yok !

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, ülkesinin basınına, “Bu saatten sonra benim elimden gelen çok fazla bir şey yok. Mutlu sona ulaşabilme yolunda yıldızlarımız devreye girmeli.” açıklamasını yapan Bilic’le aynı düşüncede. Başkan Fikret Orman’ın geçtiğimiz hafta kurduğu cümle de bu fikri doğruluyor: “Kayıpları sadece hakemlere bağlamak ve zafiyeti başka yere taşımak kolaycılık! Futbolcular bunlara odaklanmamalı. Profesyonelce davranmalı, aldıkları paranın karşılığında kazanmalı.” Kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak ise bu sezon ulaştıkları birçok zaferi üstün gayretle elde ettiklerini hatırlatıyor. Şampiyonlar Ligi play-off’unda İngiliz Arsenal’e şanssız bir şekilde elendikleri eşleşmedeki azimli futboldan yola çıkan Albayrak, “Avrupa Ligi C Grubu’nda oynadığımız 1-1 ve 1-0’lık Tottenham, deplasmanda 4-0 üstün tamamladığımız Partizan karşılaşmalarını, ikinci turda Liverpool’u İstanbul’da penaltılarla elediğimiz müsabakayı da bu kategoriye alabiliriz.” dedi.

Sahada akıtılan tere ve emeğe tribünlerin aynı enerjiyle karşılık verdiğini vurgulayan Albayrak, “Tek kurtuluşumuz mücadele. Futbolcularımız, yeşil zeminde savaşçı karakterlerini bir dakika bile kaybetmemeli. Camianın kenetlenmesi için taraftarımıza kupayı havaya kaldırabileceklerinin ışığını göstermeli.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta Atiba yol ayrımında

İç transferde Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Veli Kavlak, Atınç Nukan ve Mustafa Pektemek’le sözleşme uzatan Beşiktaş, Atiba Hutchinson’la ipleri kopartıyor. Yönetim, devre arasında imza attırılmayan Kanadalı orta sahanın 3 yıllık yeni kontrat isteğine olumsuz cevap verdi. 32 yaşındaki deneyimli isme son olarak 1+1 senelik teklif sunuldu. Atiba sezonda 1 milyon Euro garanti ve 10 bin Euro maç başı kazanıyor.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla