Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2015, 08:00   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Spor Toto Türkiye Kupa'sı Beşiktaş'ın !

Mücadeleyi Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay tribünden takip etti.

İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesine siyah-beyazlılarımız; Yunus Özmusul, Vedran Zrnic, Predrag Dacevic, Ivan Nincevic, Erwin Perez, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Takımımızın maçtaki ilk golünü Tolga kaydetti. Oyunun başlarında hücumda tutuk bir görüntü çizen siyah-beyazlılarımızın skor üstünlüğünü kaybetmesini kalecimiz Yunus Özmusul yaptığı kurtarışlarla önledi. Ekibimiz ilerleyen bölümde hücumda ritmini buldu ve attığı gollerle oyun hakimiyetini tamamen ele geçirdi. Bir ara farkı dokuz sayıya kadar çıkaran takımımız, soyunma odasına 21-14 önde gitti.

İkinci yarıdaki ilk gollerimiz Tolga’nın elinden geldi. Skor avantajının verdiği rahatlıkla oynayan ekibimiz, farkı ona çıkardı(25-15). Savunma disiplinini elden bırakmayan ekibimiz, rakibine kolay sayı izni vermedi. Mücadelenin son bölümünde farkı 15 sayıya kadar çıkarmasını bilen Beşiktaş Mogaz Takımımız, baştan sona üstün oynadığı maçtan 40-25 galip ayrılarak Spor Toto Türkiye Kupası şampiyonu oldu.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla