Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2006, 08:01   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sarsak ve sakar futbol - KAZIM KANAT

Sarsak ve sakar futbol

Beşiktaş'ın sol kanadındaki sorunun sorumlusu Baki Mercimek ile İbrahim Üzülmez'dir.
1- Baki Mercimek sarsak futbolu ile (Alınmayın canım Klinsmann'ın da lakabı sarsaktır) savunmada iyi ve kötü şeyleri aynı anda yapıyor. Bu hem savunmanın hem de orta sahanın dengesini bozuyor.
2- Üzülmez sakar futbolu ile (Yürümek için kullandığı sağ ayağı ile Galatasaray'a attığı gol Beşiktaş'ı 100. yılda şampiyon yapmadı mı?)
savunma ve hücum arasında insanüstü mücadele ediyor. Ama kaç orta yapıyor, kaç şut atıyor?
Asıl sorun şurada: Bu ikilinin önünde Beşiktaş'ın paşası Ricardinho oynuyor. Lütfen kendinizi Rico Paşa'nın yerine koyun... Ne yaparsınız?
Antalya maçında şunu gördük ki Rico Paşa'nın arkasına ve soluna ne yaptığını bilen biri asistan lazım.
Bu sorunun iki çözümü vardır. Mösyö'ye önerim de şudur:
1- İbrahim Akın'ı bir an önce futbola döndür. Orta alandaki tek çözüm anahtarı budur.
2- İbrahim Üzülmez'i savunmanın en gerisine çek. Savunmadaki tek çözüm, sistem üzerinde (3-5-2'ye dönmek gibi) radikal kararlar almak

Göksel ve Dereli tarih yazdı

İspanya-Malta'yı 121 yenip rekor kırdı. Almanya da bu rekoru San Marino'yu 13-0 yenerek kırdı. (İki maçın hakemi de Türk... Erkan Göksel ile Selçuk Dereli... Entrasan!)
* Ulusal Takım'da 46 gol atarak tarih yazan Hakan Şükür son golünü 19 Kasım 2003'te Estonya'ya atmış. (Son 3 yılda Şükür'ün çenesinin neden çok çalıştığı şimdi anlaşıldı)
* Biz 12 Cesur Yürek'i inandıkları için sevdik. Dünya altıncılığını abartmayalım. (13 milyonluk Yunanistan basketbolda final oynadı. Futbolda Avrupa şampiyonu oldu. 80 milyonluk Türkiye ise Marco'yu Mehmet yaptı?)
* Gaziantep Antrenörü Zenga, "Benimle konuşmadan, görüşüm medyada yayımlanıyor" dedi. (O da mümtaz medyamızı tanıdı!)
* Bedri Baykam, Sakaryaspor maçında Okan Yılmaz'ın attığı golün yorumunu yaparken, "Fener kalecisinin bekareti delindi " dedi. (Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, "Attığım her golde orgazm oluyorum" demişti.
Bu yoruma yeni bir entelektüel bakış eklendi.)
* Ümit Karan, Kıbrıs'ta televizyona dedi ki: "İnşallah buradan Milli Takım'a oyuncu çıkar" dedi. "Türkiye Ligi'nde neden Kıbrıs takımı yok" dedi. (Kitap taşımayan futbolcunun kültür yapısı bu olsa gerek. Çünkü KKTC bağımsız bir devlet. Kıbrıslı bir futbolcu Türkiye'de yabancı statüsünde oynuyor)
* Federasyon yönetim kurulu üyesi Tahir Kıran, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gitsin " dedi. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy da, "Ölene kadar Kıran'ın yanındayım" dedi. (Bu kavgada her şey sahte. Başkan Ulusoy, "Yıldırım'a karşıysam taş olayım" demişti ya... O bile sahte)
* Trabzonspor, Sebastiao Lazaroni'yi kovdu yerine Ziya Doğan'ı getirdi. "Lazaroni 3. haftada gider" demiştim; kovuldu. Ziya Doğan da sezon bitmeden gönderilir
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla