Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
tam olarak anlayamıyorum,yumuşak oynuyor deniliyor,uyum sağlanamadı deniliyor ama önemli olan klebersondan ne istenildiği.Kleb'den emerson gibi,gattuso gibi,makalele gibi bir ön libero olması isteniliyor yani durmadan mücadele eden,hep top kapan,diğer takım arkadaşlarından 3 kat ciğere sahip olan bir futbolcu olması isteniliyor ama bu mümkün değil.Evet kleb bir önlibero ama asla çapa diye tabir edilen önlibero değil.Daha çok pirlo gibi bir önlibero eğer ondan yapamayacağı şeyler istenilince geçen seneki gibi oynar.Bu yüzden kesinlikle yanında çapa bir önlibero lazım,bu hem onu hem de takımı acayip rahatlatır kanımca.Ama sen rico,delgado,burak ve iki forvetle çıkıp bütün ortasaha görevini klebe verirsen hiç birşey yapamaz doğal olarak.. |
Bence doğru bir yorum.Ama bir gerçek var ki Tigana 1 yıla yakın bir süredir Beşiktaş'ta ve Kleberson'u tek ön libero oynatmakta ısrar ediyor.Önemli olan bizim düşüncelerimiz değil Tigana'nın ne oynattığı maalesef.Şundan eminim ki Kleberson tek ön libero oynatıldığı sürece ondan hayır gelmeyecek.Bizim orta sahadaki direncimiz de yükselmeyecek.Bu saatten sonra böyle bir değişiklik yapar mı bilmiyorum ama yapacağını da çok zannetmiyorum.Aslında Kleberson'u beğeniyorum ama o bölgede asla.Kaliteli adam ama ona da yazık oluyor ,bizim ön libero mevkisine de yazık oluyor.Biz bunu söyleyince kabahat oluyordu.Forumda bir ton laf yedik.Futboldan anlamıyo falan olduk ama en azından bu haberler çıkınca kör gözlerle izleyen insanlar biraz olsun gerçeği görmüşlerdir.Kleberson asla ve asla tek ön libero yükünü kaldırabilecek bir oyuncu değildir.Bu saatten sonra kendini değiştirirse belki ama bu da bir mucize olur herhalde.