Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2006, 05:45   #17
noumayurekli
Banned

noumayurekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartal52´isimli üyeden Alıntı
ama mesala futbolcu gol kaçırdığında onu alkışlasak. ona moral versek. bir daha ki sefere belki ayakları titremeyecek. mesela odun çağdaş penaltı yaptırdığında ona moral verilseydi belki o değil de takımdaki diğer futbolcular daha bir moralli ve istekli oynayacaklardı. ben bizim taraftar tezahuratı iyi yapmıyor demiyorum. ama birazda moral motivasyon artırıcı olmalı. ben inanıyorum ki bizim futbolcuların tek ihtiyacı bu. yoksa en iyi kadro bizde. tek tek baktığımızda gidenlerde dahil hepsi milli takım da oynamış futbolcular. artık taraftar bir numara futbolcular kazma edebiyatını bırakmamız gerekir. hep birlikte kenetlenmeliyiz.onları kucaklamalıyız.yoksa hep gelen gider. bizde şapmiyon olmak için daha çok bekleriz.
sen öyle diyosunda. bilmiyormusun bu ülkenin en sabırlı taraftarı biziz. ama sabrında bir sınırı var. bak gayfebeliler şu iyi hallerinde bile bazı futbolcularına sövüyorlar. biz 2 senedir sabrettik. ama sabır sabır bir yere kadar. hem çağdaşın yuhlanması sadece bu maçla ilgili değil, bide en iyi kadro bizde demişsin , güldürme beni yaa bumu en iyi kadro.
noumayurekli Ofline