bakiyi savunan arkadaşlar hadi cıkın yüzünüz varsa cıkında iki yorum yapın.hadi sizlerri bekliyorum buyrun...yedigimiz iki golde bakinin hatası.neymiş efendim eleştiryomusuz futbol oynamasını bilmeyen adamı eleştirirsin tabi.neymiş efendim yerinde oynamıyomuş antalya maçında yerinde oynadıda noldu 3 gol yedik.bazı arkadaşlar yattara yı baki durdurur diyodu gökdeniz kevgire cevirdi adamı bi de yattra olsa ne yapardık gerisini siz düşünün asrın farkını yerdik.bi arkadaş bakiye dokunan eller kırılsın diyodu(bjk4ever)su an baki yanımda olsa agzını burnunu patlatırım.sinirden agladım dün gece be.hadi kardeşim cıkta yorum yap eger yüzün varsa.bakiyi tartrısan adamın futbol bilgisini yok sayarım.zaten hersene sampiyonluk bu haftalarda gidiyo.haftayada galatasaraya puan kaptırırsak şampiyonluk gitti.ama bazı kimseler bunun farkında deil.neymiş 3 puan varmış arada uyanın beyler geçen seneki seneryo tekrar oynanıyo.bu filmi biz daha önce cok seyrettik ben o kadar karamsar deilim ama bu bakiyle yola devam edilirse sampiyonluk kaçtı.aynı sekilde bobo.bunlar beşiktasın oyuncusu olamaz.burası oyuncu yetiştirme yurdu deil eger oyuncu yetiştirilecekse bu beşitas A takımı deil paf takımıdır. |