Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2006, 01:13   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Besiktasta Kirmizi Alarm

Beşiktaş'ta seferberlik



Tigana, adeta olağanüstü hal ilan etti. Fransız hoca, "CSKA Sofya maçına kilitlenmeliyiz. UEFA'da kazanıp, Trabzonspor şokunu unutturmalıyız" dedi.

***

Ümraniye'de kırmızı alarm

"CSKA Sofya maçına kadar idmanlar kapandı, özel röportaj yok, Trabzon yenilgisini yorumlamak yasak".

Beşiktaş'ta İnönü'de alınan Trabzonspor mağlubiyetinin ardından kırmızı alarm verildi. Şok yenilginin ardından teknik heyet ve yönetim, takımda olağanüstü hal ilan edildi. Siyah-beyazlılarda, perşembe günü UEFA Kupası'nda oynanacak CSKA Sofya maçı öncesinde alarm verilirken, futbolculara da

kesinlikle uymaları gereken
bir dizi kurallar getirildi.

Tesislerde yaşayın
Teknik direktör Jean Tigana'nın getirdiği ilk yasak medyaya oldu. Daha önce de sınırlı sayıda idmanı basına açan Fransız çalıştırıcı, CSKA maçına kadar tüm çalışmaların kapatıldığını açıkladı. Bu süre içinde oyuncularının özel röportaj yapmamalarını isteyen Tigana'nın, futbolcularından idman dışındaki zamanlarını da Ümraniye'de geçirmelerini talep ettiği belirtildi.

RAKİBİ ÇÖZECEĞİZ
Fransız hoca, pazar günü alınan Trabzonspor yenilgisi hakkında da en küçük bir yorumun yapılmamasını, sadece CSKA Sofya maçının düşünülmesini istedi. Futbolcularına konsantrasyonu bozacak davranışlardan uzak durmalarını da söyleyen Tigana, perşembe günkü maça kadar rakibi tanıma toplantıları yapılacağını ve buna herkesin katılması gerektiğini ifade etti.
Adelaar Ofline