Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2006, 01:15   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yapma be Tigana "Vedat Okyar"

TİGANA’nın elinde öyle bir kadro var ki, seyretmeye değer futbol oynatması lazım. Dün akşam seyrettiğim Beşiktaş’ın seyredilebilir hiçbir değerini görmedim.

Tigana kardeş, Serdar diye Bursa’dan bir çocuk aldırdın, yazlık maçlarda bile oynatmadın. En son bir Antalya maçı, ismi üstünde hazırlık idi, orada da stoper oynattın, dün de çocuğu ateşe attın. Mantalite olarak hazır olmayan bir futbolcu, hele hele gençse, büyük maçta forma verilmez.

Baki Mercimek, bir kere sol bek değil... Sen öyle kullanıyorsun, hele dünkü oyunda Gökdeniz ile eşleştiriyorsun.. Gökdeniz ne mi yaptı, Baki Mercimek’in iç organlarından geçti. Takımına da üç tane gol attırdı. Hadi bu ikisi bir tarafa, Nobre’yi oynatmıyorsun. Aklından zorun var, herhalde. Nobre gibi bir adamın varsa, ona formayı vereceksin, eve götürecek, maçtan maça da gelip giyecek. Nobre sakat veya cezalı değilse, kenarda tutmak dangalaklık. Sonradan aldın ama, tren kaçmıştı bir kere.

Beşiktaş’ı bu kadar kötüleyip, Trabzonspor’un hakkını yemeyelim. Ziya Doğan’ın elinde tabii ki sihirli değnek yok. Ama gönlü var. Trabzonspor’un bildiğimiz hırslı, istekli, oyuna asılan futbolunu seyrettim. Gol yerlerinde biraz daha becerili olsalar, fark iki kat olurdu. Lazaroni’nin sokağa attığı puanları, günleri, ayları Trabzon erken yama yaptı. Dünkü galibiyetle de ligin sıcaklığında kaldılar.

Bu kafayla olmaz

Beşiktaş için her şey bitmiş değil. Bu, çok uzun bir tünel. Tabii ki arızalar olacak. Ama kenar adam arızası çok önemli. Tigana bu kafayla giderse Beşiktaş’ın işi zor. Maçın hakemi, bu ülkede iyi hakem olacaklardan biri. Futbolun dilinden anlıyor. Fiziği iyi. Hemen hemen top kadar koşuyor ve her pozisyonun içinde. Futbolcuya cart curt yapmıyor, sempatik. İleride çok iyi hakem olacağına inanıyorum.

Ricardinho ile Delgado, dün akşamki oyunda isimleri kadar oyunun içinde kalamadılar. Daha Türkçesi beğenilecek hiçbir tarafları yoktu. Beşiktaş’ın defansı da Allah’lık. Cami avlusu gibi, giren çıkanın haddi hesabı yok. Espri yapmıyorum, Trabzonspor gol yerinde biraz daha mantıklı olsa, yine tekrar ediyorum; 7-8 gol olurdu. Kalecinin yediği gollerde hiç hatası yoktu, yapacağı hiçbir şey de yoktu.

Gözünü seveyim Tigana, bu takımın üstüyle başıyla oynama
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla