12-09-2006, 15:38
|
#1 |
Tecrübe Puanı: 20  | Rıza'dan Kurtar'a sert yanıt | | Çaykur Rizespor'da Başkan Ekrem Cengiz ile tartıştıktan sonra görevine son verilen teknik direktör Güvenç Kurtar, Rıza Çalımbay' ın sezon başından bu yana takımın başına gelmek istediğini belirterek, "Kuyumu Rıza Çalımbay kazdı" demesinin ardından hedef gösterilen Rıza Çalımbay da cevap hakkını kullandı. Kurtar, meslektaşı Rıza Çalımbay'a sitem ederek, "Benim sezon başında görevde kalmam kesin değildi. O zamanlar Rıza hoca devamlı Rizespor'a gelmek için uğraştı. Hatta kulüple anlaşmış gibiydiler" derken, Çalımbay'dan sert cevap geldi. Rıza Çalımbay "Kendi kendine saçmalamış. İstesem çoktan giderdim ben Rize'ye, sezon başında da giderdim. Ki şimdide kabul etmedim. Rize'yi kovalayacak bir adam da değilim ben. Onlar beni sezon başında da istediler ben yine kabul etmemiştim. Benim ne işim var Rize'de. Saçmalamış o ya. Bir kere yaptığı terbiyesizlik. Böyle bir açıklama beklemiyordum. Ona saygım vardı ama bu yaptığı terbiyesizlik yani. Güvenç Kurtar kim ya? Benim onlan bir alakam yok. Madem çok iyiydi ayrılmasaydı. Benim kafamda zaten Rizespor diye bir şey yok. Neyi kovalayacağımm ben. Sanki 3 büyüklerden biri de kovalayacağım. Saçmalamış" şeklinde konuştu. 12.09.2006 kaynak: DHA
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK |
| |