Konu: Teknik Kadro
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2006, 20:21   #269
ttarlabasi
Banned
 
ttarlabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tigana'ya tepki var

Beşiktaş teknik direktörü Tigana'ya yöneticiler ve futbolculardan tepki geldi. İşte perde arkasında yaşananlar

Click the image to open in full size.

Dünkü yenilgi sonrası Beşiktaş teknik direktörü Tigana'nın oyuncularını suçlaması krize neden oldu. Fransız teknik adamın, "Futbolcularımın eğitime ihtiyacı var. Disiplini yeniden ele almalıyız. Futbolcularıma gereken uyarıları yapacağım" şeklindeki açıklamalarına futbolculardan tepki geldi. Dünkü maçtan sonra futbolcuların soyunma odasında yaptıkları durum değerlendirmesinde teknik direktör Tigana'yı yüksek sesle eleştirdikleri öğrenildi. Tercümanı aracılğıyla söylenenleri dinleyen Tigana'nın sinirli bir şekilde soyunma odasını terk ettiği belirtildi. kartalhaber.com'a açıklama yapan ismini vermek istemeyen Beşiktaşlı futbolcular, yenilgi sonrası kendilerini suçlayan teknik direktör Tigana için, "Tigana yanlış ilk onbir çıkararak yenilgiye neden oldu. Teknik anlamda yaptığı hatalar yenilgiye neden oldu. Hatta bu yüzden bazı futbolcu arkadaşlamız taraftarların tepkisini çekti. Maçtan sonra da bizi suçlaması onun gibi kariyerli bir teknik adama yakışmadı " yorumunu yaptı.

Beşiktaşlı yöneticilerin de dünkü maçtan sonra ayaptıkları durum değerelendirmesinde Fransız teknik adamın yaptığı hatalara dikkat çektikleri vurgulandı. bazı yöneticilerin, "Tigana yanlış bir kurgu ile sahaya çıkarak yenilgiye zemin hazırladı. İbrahim Üzülmez ve Nobre'yi yedek kulübesinde oturtması anlaşılır gibi değildi" dedikleri öğrenildi. yöneticilerin ayrıca maçı evden izleyen Demirören'i telefonla arayarak tigana'nın uyarılmasını istedikleri bellirtildi.

Kaynak: Kartalhaber.com

__________________________________________________ ___________________________________


Click the image to open in full size.

Fatura Tigana'ya!..

Trabzonspor yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta, Fransız teknik direktör Jean Tigana boy hedefi haline geldi

Beşiktaş’ta, Trabzonspor yengilgisinin baş sorumlusu olarak teknik direktör Jean Tigana gösterilmeye başlandı. Tecrübeli teknik adam öncelikli olarak sahaya sürdüğü ilk 11’le eleştirilirken, uygulattığı ofsayt taktiğinin Trabzonspor’un hızlı oyuncuları karşısında hezimeti getirmesi, bardağı taşırdı. Özellikle savunma ağırlıklı bir kadroyla maça başlayan Tigana’nın 11’de hiç oynamayan Ali Güneş ile Serdar’ı sahaya sürmesi herkesi çileden çıkardı.

"Kasıtlı mı yapıyor?"
Maçtan sonra yönetim kurulu da Tigana’ya tepkiliydi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından İkinci Başkan Murat Aksu’nun, Yıldırım Demirören’e, “Hoca kimi istediyse aldık. Daha ne olsun. Bütün takımı değiştirecek halimiz yok ya” diye sitemde bulunduğu öğrenilirken, Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ise “Böyle şey olamaz. Takımı sahada tanıyamadık. Tigana’nın bu kadro seçiminde kasıt mı var anlamadım. 90 dakika rakibe esir oynadık. Erkenden, bu işe bir çözüm bulunmalı” yorumunu yaptı.
Kader haftası
Bu arada kritik CSKA Sofya ve haftasonunda oynanacak Galatasaray derbisine kadar bekleme kararı olan yönetimin hafta içinde Jean Tigana ile biraraya gelip detaylı bir rapor isteyeceği öğrenildi. Böylesine önemli maçlar öncesi yönetimin konuyu kısa vadede rafa kaldırdığı öğrenilirken, UEFA Kupası’ndan elenilmesi ve Galatasaray derbisinin kaybedilmesi halinde Fransız teknik direktörle yolların ayrılacağı iddia edildi.


Kaynak: Fanatik
ttarlabasi Ofline   Alıntı ile Cevapla