Konu: Teknik Kadro
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2006, 07:40   #312
siyahın_zindan
 
siyahın_zindan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Toprak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Milli takım ile Kulüp takımı yönetmek arasındaki farkı kavraman daha sonra da bu milli takımla İmparator Fatih Terim'in ne yapabildiğini kendine sorman lazım.

Ersun Yanal gittiği her takımda (Denizli, A.Gücü, G.Birliği, V.Manisa) yüksek tempolu hücum takımları yarattı o dar imkanlarda. Beşiktaşa gelse kimbilir neler yapabilir bu imkanlarla. Tigana dan daha iyi futbol oynatacağı kesin.

Gönlüm Luce olmazsa, Ersun Yanal - Metin Tekin ikilisinden yana.
sen bana milli takımla kulüp takımı arasındaki farkı anlatacağına önce istikrarın bir takım için ne kadar önemli bi faktör olduğunu anlamaya çalış 2-3 maçlık başarılarla bi hocayı takımın başına getirmek isteyenler böyle bir maçlık mağlubiyetler sorasında o hocayı göndermek isterler her ne olursa olsun bir takım maç kaybede bilir hocada yanlış yapabilir ve yapmıştırda ama bu hocaya hemen yüz çevirmek hemen gönderelim bunu şu gelsin demek çok yanlış hatırlatırım süper kupa maçından sonra herkes şampiyonluk havasına girmişti ve manisa maçından sonra yine herkes bu tür yazılar yazmaya başlamıştı benim o zamanda güvenim tamdı şimdide güvenim tam değişen hiç bişey yok sen önce bunları öğren istersen sayın j. toprak herkese burada td.edasıyla maval okuyacağına
__________________
Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok.
siyahın_zindan Ofline   Alıntı ile Cevapla