Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2006, 10:05   #5
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Seferberlik! Click the image to open in full size.Sakatlığı nedeniyle 3 hafta forma giyemeyeceği açıklanan Tümer, sezonun son iki maçı için hazırlanacak. Çünkü rakipler G.Saray ve Trabzon

Yırtık yok ama...
Malatyaspor karşılaşmasının henüz 4. dakikasında sakatlanıp yerini Okan Buruk’a bırakan Tümer Metin’den kötü haber... MR sonuçlarını inceleyen kulüp doktoru Bülent Yavuzer, “Sağ dizinin alt kısmında bulunan kaslarda ödem oluşmuş durumda. Tedavisine başladık, ancak en az üç hafta futboldan uzak kalacak. Herhangi bir yırtık söz konusu değil, fakat çok şiddetli ağrıları var. Bu süreci azaltmak için gereken programı uygulayacağız” açıklamasını yaptı.

Fire sayısı beş!
Ali Tandoğan, Mustafa Doğan, Gökhan Zan ve Tayfur Havutçu’nun ardından Tümer Metin’in de sakatlar kervanına eklenmesi, Jean Tigana’yı yıktı. Fikstüre göre içerideki Sivasspor, deplasmandaki Gaziantepspor ve Vestel Manisaspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek olan Tümer, sezonun son iki haftasına hazırlanacak. Çünkü 33. haftada Galatasaray’ı konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar, sezonun finalini ise Trabzon’da yapacak.

kaynak:fanatik
kyros06 Ofline