Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2006, 18:45   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
iste Sabah Gazetesi

KEMAL BELGİN'DEN ŞOK SUÇLAMA!..
Çarşamba, 13 Eylül 2006

Spor medyası bu şok soru ile çalkalanıyor!.. Türkiye Gazetesi yazarı Kemal Belgin, Sabah Gazatesi Spor Müdürü Serdar Ali Çelikler ile futbol yorumcusu Gürcan Bilgiç'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ne için ziyaret edip hangi sözü verdiğini sordu!..

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Türkiye Gazetesi yazarı Kemal Belgin'den şok soru. Usta gazeteci Belgin, bugünkü köşesinde 'Orada ne sözü verdiniz?' başlığıyla çıkan yazısında Sabah Gazetesi Spor Müdürü'nün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gazetecilik etiğine aykırı bir şekilde çeşitli sözler verdiğini ileri sürdü. İşte Kemal Belgin'in yazısı;
Orada ne sözü verdiniz ?
Sabah Spor Müdürü ile bu gazetenin F.Bahçe yazarı, geçtiğimiz salı günü saat tam 16.00’da, F.Bahçe Kulübü’nde Başkan’ın yanına girdiler. Peki, ne için?
Röportaj falan için mi? Hayır! Öyle olsaydı, okurduk... Önemli bir haber mi çıkardılar? Hayır! Öyle olsaydı, okurduk... Peki, ne için?
Bana gelen bilgi şu merkezde: “100. yılında, sayfalarımızda F.Bahçe’nin aleyhine olabilecek hiçbir haber yer almayacak... Bunun sözünü vermeye geldik.”
Yaşasın tarafsız, ilkeli medya! Serdar müdür ise bu ziyaretin tamamen Gürcan Bilgiç’in yeni yapılan kulüp ünitesini görme merakından kaynaklandığını açıkladı.
Hayret, acaba Gürcan o kadar maça gitti, bugüne kadar kulübü göremeyip yeni mi merak etti? Siz karar verin.
Kemal Belgin/Turkiye Gazetesi

Sabahta ve onun Kardesi Fotomacta Neden Durmadan Fenerle ilgili Mansetler Ciktigi Belli Oluyor Bakalim Bu yaziya Ne Cevap Verecekler
Adelaar Ofline