Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2006, 21:12   #183
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş:2 CSKA Sofya:0

Futbol Takımımız, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında CSKA Sofya’yı 2-0 yendi. Gollerimizi 82. dakikada Kleberson ve 90+2’de Gökhan Güleç attı.
Click the image to open in full size.

BJK İnönü Stadı’nda muhteşem bir atmosferde oynanan karşılaşmada taraftarlarımız tribünleri tıklım tıklım doldururken, coşkulu tezahüratları ile Takımımız’a büyük destek verdiler. Karşılaşmanın ilk bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, Takımımız ilk 15 dakikada özellikle Bobo ile rakip defansı oldukça zorladı. CSKA Sofya ise bu bölümde defansımızın arasına atttığı toplarla etkili olmaya çalışırken sık sık da ofsayta düştü. İlerleyen dakikalarda rakibini kendi yarı alanına hapseden Ekibimiz, 36. dakikada Bobo ile kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamazken 38. dakikada ise Mehmet Sedef’in sert şutu direkten dışarıya gitti. İlk yarı 0-0 sona erdi.
2. yarı başlamadan önce taraftarlarımız Takımımız’ı tribünlere çağırarak futbolcularımıza moral verirken, 2. devreye başlayan taraf Siyah Beyazlılarımız oldu. Ekibimiz rakibi karşısında baskısını iyice hissettirirken 55. dakikada Delgado yerini Ricardinho’ya bıraktı. 67. dakikada Bulgar takımında Petrov ikinci sarı karttan kırmızı kart görürken, 70. dakikada Mehmet Sedef’in yerine İbrahim Akın, 75. dakikada da Bobo’nun yerine Gökhan Güleç oyuna girdi. Beşiktaşımız tamamen kapanan rakibi karşısında müthiş bir baskı kurarken sağlı sollu ataklarla aradığı golü 82. dakikada Kleberson’un sert vuruşunda buldu ve 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren Ekibimiz 90+2’de bu kez Gökhan Güleç ile golü buldu ve Siyah Beyazlılarımız sahadan 2-0 galip ayrıldı.

MAÇIN AYRINTILARI
Stat: BJK İnönü
Hakem: Bruno Paixao, Jose Silva, Pienta Lacarix
Beşiktaş: Vedran Runje, Mehmet Sedef (İbrahim Akın Dk.70), Burak Yılmaz, Baki Mercimek, Delgado (Ricardinho Dk.55), Nobre, Bobo (Gökhan Güleç Dk.75), Kleberson, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, İbrahim Toraman
Yedekler: Murat Şahin, Serdar Kurtuluş, Gökhan Güleç, Ricardinho, Ali Tandoğan, Fahri Tatan, İbrahim Akın
Teknik Direktör: Jean Tigana
CSKA Sofya: Petrov, Hartos, Kotev, Jakiroviz, Dimitrov (Ivanov Dk.69), İliev, Robert Petkov, Petre (Yurukov Dk.87), Trica, Silva (Dah Dk.62), Todorov
Yedekler: Pigrov, Dah, Branekov, Yurukov, İvanov, Daniel
Teknik Direktör: Plamen Markov
Goller: Kleberson (Dk.82), Gökhan Güleç (90+2)
Sarı Kart: Trica (Dk.23), Mehmet Sedef (Dk.40), Baki Mercimek (Dk.74)
Kırmızı Kart: Robert Petrov (Dk. 67)
1.DEVRE
6. dakikada Bobo rakiplerinden sıyrılıp pasını sol kanattan ceza alanına giren İbrahim Üzülmez’e verdi. İbrahim süratle içeri girerken topu kaleye paralel gönderdi. Ancak kaleci pozisyonu engelledi.
10. dakikada rakip ceza alanı önünde topla buluşan Bobo önce yüzünü kaleye döndü. Ardından şutunu gönderdi; ancak Bobo’nun güzel vuruşu az farkla dışarıya gitti.
31. dakikada kazandığımız serbest vuruşta Delgado topu arka direkteki Bobo’ya gönderdi. Bobo’nun vuruşu kalenin üzerinden dışarıya gitti.
32. dakikada gelişen CSKA atağında Bulgar takımının oyuncuları defansımızın arkasına sızdı. Zamanında ileri çıkan Runje, çok kritik bir müdahale ile tehlikenin büyümesini önledi.
36. dakikada gelişen atağımızda Burak ceza alanında yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bobo vuruşu kullandı. Ancak top kalecide kaldı.
38. dakikada Mehmet Sedef ceza alanının dışından çok sert vurdu. Ancak top yan direğe çarparak dışarıya gitti.
İlk yarı 0-0 sona erdi.
2. DEVRE
55. dakikada Delgado’nun yerine Ricardinho oyuna girdi.
65. dakikada Burak sağ kanattan ortasını yaptı. Defanstan dönen topu penaltı noktasının sağ çaprazında Nobre sert bir şutla tamamlamak istedi. Ancak top kaleciden kornere gitti.
67. dakikada Petrov 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.
70. dakikada Mehmet Sedef’in yerine İbrahim Akın oyuna girdi.
71. dakikada Ricardinho’nun ortasında Bobo arka direkte boş pozisyonda kafayı vurdu. Top kalecide kaldı.
75. dakikada Bobo’nun yerine Gökhan Güleç oyuna girdi.
78. dakikada sağ kanattan gelen ortada Burak penaltı noktası üzerinde topla buluştu. Burak’ın şutu üstten auta gitti.
82. dakikada rakip ceza alanı dışından Koray ortasını yaptı. Ceza alanındaki Gökhan Güleç kafayla topu Kleberson’a indirdi. Kleberson’un sol çaprazdan vuruşunda top ağlarla buluştu ve Takımımız 1-0 öne geçti.
90+2’de sol kanattan yapılan ortada ceza alanı içinde Gökhan Güleç topla buluştu. Rakiplerinden sıyrılan Gökhan çok güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durum 2-0 oldu.
Beşiktaşımız mücadeleyi 2-0 kazandı.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline