Alıntı:
okanrua´isimli üyeden Alıntı
delgado nobrenin yanında forvet oynasa nasıl olur sizce. böylece rico da oynar aynı zamanda. ne dersiniz? |
bence bobo ve gökhan gülec nobre icin yeter partner olarak zira tek forvet oynayacagiz cogu macta en azindan zorlu uefa maclarinda öyle olacak bu durumda sol kanatta delgado ve ibrahim akin olursa sag da da burak ve ali tandogan kanat sorunu cözülmüs olur ama soru isareti delgado sola uyum saglayabilir mi?
Kanatlari cok kullanmamiz lazim aksi halde nobre cok etkisiz kaliyor.. nobrenin yanina adam arayacagimiza simdilik ona orta yapacak adam arayalim ve sistemi ona göre kuralim derim ben.. sol kanat delgado ve ibrahim akin , sag kanat burak ve ali tandogan..
Son olarak kleberson icin bir sey söyleyelim, riconun arkasinda önliberonun önünde iyi isler yapacaktir hem de cok iyi isler.. bence de üclü defans ve cift önliberolu bir sistem olabilir, biri fahri digeri koray cift önlibero onlarin önünde kleberson olmali 3-2-1-3-1 seklinde oynarsak daha etkili oluruz kanaatindeyim..
Soldan delgado sagdan burak gizli forvet olacaklar kanatlarda.. önliberodaki koray ve fahri hücümda ortasahaya savunmada geri üclüye (toraman(serdar), g.zan(baki), delinho(m.sedef) destek verecekler.. sadece kisisel fikirlerim arkadaslar dogru ya da degil ben böyle düsünüyorum. Son cümle:
Baki Mercimek, sana bir tesekkur borcluyum dünkü zafere katkin icin, ama solbek oynama lütfen..