Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2006, 13:15   #130
FuLL_MaNiAc

FuLL_MaNiAc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow

Alıntı:
ErhanGocmen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
galatsarayın oyun duzeni tamamen hucuma dayalı.zayıf rakiplere karsı karsı yarı sahada baskı kurarak oynamaya calısıyorlar.gerets hemen hemen hicbir macta bu taktiktan vazgecmedi.gecen sene bu taktik ozellikle zayıf takımlara karsı tutuyordu.bu sezon ise ozellikle ilicin yukselen performansı ve arda bu oyunu domine eden isimlerdi.su ana kadar galatasaray tek ciddi rakip olarak bordoeux la oynadı. o macta da cok etkisizdi.
galatasarayın orta sahasız oyunu besiktasın ekmegine yag surecektir.hucuma cıkarken yapılacak ayaga paslar galatasaryı dagıtmaya yeterli.
rico henuz geleli cok kısa zaman olmasına ragmen ozellikle cska macında gercekten kalitesini gosterdi. ozellikle top saklaması ve araya-terse-defans arkasına attıgı toplar cok tehlikeli oluyor.
bununla birlikte burak da genis alanlar bulacaktır.delagdonun solda denenmesine ben de taraftarım.bu oyuncunun morale ihtiyacı var bence.
son olarak dikkat cekmek istediğim bir nokta daha var o da genc aydın. ben bu cocugun cok yetenekli oldugunu dusunuyorum. mutlaka sans tanınmalı.

süpper konuşmussun ben burda kaç gündür aydın aydın aydın diye bağırıyorum ama kimse duymuyor aydın olmassa mehmet sedef olsun diyorum ama yine duyan yok aslında bizim sol tarafta hiç sorun yok benim tek korkum bu maça gökhan zan ve ibonun sakatlıkları...

вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...
ѕυѕαяѕα çαтışмα!,
кσηυşuяѕα ѕαναş,
уαzαяѕα ∂єѕтαη,
ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!..

BEŞİKTAŞK

FuLL_MaNiAc Ofline