Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2006, 00:35   #203
{ThE DieSeL...}}
Banned
 
{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 


İnanılır gibi değil ya,koskoca beşiktaş takımı bir maçta pozisyon bulamazmı ya??Tek pozisyon var oda kleb'in kafası,yazık değilmi bu taraftara??
Nelr var söylenmesi gereken neler...
1)Bu takım için herkes bas bas bağırıyor iki önlibero oynasın,bizim hoca ne yapıyor tek başına klebe bırakıyor gene orta sahayı.Dilimde tüy bitti hep yazdım gene yzacağım,kleberson tek başına bir orta sahanın yükünü çekemez,ancak yanına çapa diye tabir edilen bir yardımcı ile başarılı olabilir.
2)Baki Mercimek...Böyle bir penaltı hayatımda görmeedin,penaltı olmasa bile insan ceza sahası içinde rakibe öyle girermi??sadece o değilki penaltı pozisyonunda ofsaytı bozuyor,vurduğu her kafa rakibe,hasbel kader kaptığı her toptan 10 fazlasını rakibe verir ve benim güzel hocam bu adamda isyan eder.Tamam iyi adam,güzel adam,efendi falan da yazık be hoca!!Koskoca beşiktaş takımında nasıl oynayabilir bu adam,burak'ı stoper oynatırım bakiyi oynatmam..
3)Sen 5 milyon $ ver,riquelme'yi kesecek ilerde yıldız olacak diye adam al,sonra en kritik maçta yedek bırak,yuh denmezmi sana ey tigana!!Sen rico-delgado yu yanyana oynatacak taktiği bulamıyorsan ben sana hocamı derim..
4)Allah aşkına Bobo kimdir ya,nedir,ne özelliği var benim göremediğim.Hava hakimiyeti iyi diyordum kafa vurmayı bilmiyor,hızlı değil,güçlü hç değil,top saklayamaz,top süremez,ilerde top saklayamaz durmadan top kaptırır ve utanmadan bu sene 30 gol atıyorum diye medyaya demeç verir.Bu adamı alan zihniye ile ricoyu-delgadoyu alan zihniyet nasıl aynı olur.
5)bu takım tek forvet oynamalı ve arkasında rico-delgado oynamalı diye herkes birtarafını yırtıyor ama benimn güzel hocam sırf boboyu oynatmak için ya ricoyu,ya delgadoyu kesiyor.2 forvetmi oynayacaksın kardeşim sergen nasıl oynamıştı zamanında koy delgadoyu nobrenin yanına öyle oyna 2 frovetini.
6)Sen nobre gibi ceza sahası golcüsü,hava ahkimiyeti muazzam karambolkralı adam alıyorsun ve bir tane orta yapamıyorsun,bu nasıl mantık ya,senin sisteminde orta aypmak yoksa niye aldın nobreyi,önüne pas versinlerde dribling mi yapsın bu adam?Bir tane orta yapılmaz mı ya,yazık valla..
7)Burak içinde birşeyler söylemek isterim.Bu çocugudamı çok abarttık tam anlayamıyorum,zamanında aynısı İ.Akın'a da oldu.CSKA ve GS maçlarıonda resmen sıfır oynadı.Hayır kötü olur ama hırsı da yok gibi,mücadeleci özelliği vardı oda yok.İnşallah ben oldum trplerinde değildir..
8)ve dahada önemlisi hala herkez tiganaya destek diyor,ne desteğinden bahsediyorsunuz ya??3 senedir sabır sabır,artık patlama noktası var.Cska yı şansa falan yenince hepimiz sustuk ama şans bir yere kadar gidiyor işte.Sen 6 maçta 3 yenilgi al ve hala sabır densin.sabır gösteren arakadaşlara peygamber sabırlı olduklarını söyleyeyim ve şunu da ekleyeyim;hala bakiyi ve boboyu savunan olursa onların futbol bilgisinden şüphe duyarım..
__________________
BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR...

Konu {ThE DieSeL...}} tarafından (18-09-2006 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir..
{ThE DieSeL...}} Ofline