Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2006, 10:53   #1
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben artık bu adamı izlemek istiyorum.

FUTBOL » OYUNCULARClick the image to open in full size.KİMLİK BİLGİSİAdı soyadı :Aydın KarabulutÖnceki Takımı :Hertha BerlinForma Numarası :20Pozisyon :Orta SahaDoğum Tarihi :25.01.1988Doğum Yeri :BerlinBoy :178Yabancı Dil :AlmancaHobiler :Yüzme, MüzikKilo :70Ayakkabı No :41Takım :A TakımMedeni Durum :BekarEğitim :Lise mezunuMilli Maç :5
bu aydının bjknin yeni yıldızı olacağını adım gibi biliyorum. neden binr maçta şans verilmiyor. sadece antalya maçında 20 dakika görev yaptı ve mükemmel oynadı.
Sivasta paf takımın katıldığı bir turnuvada izleyen bir gs li arkadaş aynen şunu söyledi. Arda yanında halt etmiş. siz değerlerinizin kıymetini bilmiyorsunuz. evet bencede bilmiyoruz. her paf maçını seyrediyorum ve hak veriyorum. Adam sol kanattan bindire bindire yılmıyor. Birde tigana için gençlere önem verir diyorlar. hiç görmedik allaha şükür.

ayrıca aydının yanında serdar özkanı ve sezer sezgini seyretmek istiyorum.

SEZER SEZGİN

Click the image to open in full size.
Dogum tarihi: 03/03/1986
Mevkii: Defans
</SPAN>

FUTBOL » OYUNCULARClick the image to open in full size.KİMLİK BİLGİSİAdı soyadı :Serdar ÖzkanÖnceki Takımı :BJK ÖzkaynakForma Numarası :6Pozisyon :Orta SahaDoğum Tarihi :01.01.1987Doğum Yeri üzceBoy :177Yabancı Dil :İngilizceHobiler :Play Station, Kitap Okumak, İnternetKilo :65Ayakkabı No :41Takım :A TakımıMedeni Durum :BekarEğitim :Lise mezunuMilli Maç :57

Konu themadpol tarafından (18-09-2006 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir..
themadpol Ofline