Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2006, 17:41   #262
umitcan

umitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaslar benşm bu takımda gordugum bişey var oda su ki hiç birinde RUH yok.isteyerek oyanmıyorlar sanki.2.yarı top neredeyse hep bizdeydi ama bir turlu atak organizasyonlarını iyi yapamadık bir turlu gs defansını gecemedik.Delgado ya 5 milyonu yedek olsun diye mi verdik.Sunu solim ki rico ve delgado aynı takımda bu sistemde oynamaz tigana bu kendi sisteminde surekli israr ederse ben fazla bir sey beklemeyin derim cunku yendimiz maclarda da iyi top oynamadık.

kim ne derse desin tigana bole israr edecekse gitsin cunku takıma hiç bir faydası yok ustelik zararı var ben hep hocanın arkasında olalaım derim ama Tigana artık cok abarttı bizim bu kadro ile bu kadar puan kaybına tahammulumuz yok bu kadar paralar bosa akmadı.

su ibrahim akın neden surekli yedek neden sorunu varsa gonderin gitsin ama yoksa oynatsın su adamı bole bir yetenegi kaybetmemek lazım calısmıyorsa calıstıracaksın..

gelelim bobo ya bana gore besiktasın forveti bobo olamaz cunku yuksek yetenekleri olan bir karakter değil.Ah carew senin mumla ararız işte..
nobre ise iyi bir adam ama ona top kimse yapamıyor.gokhan gulec cok genc oda bjk nın forveti olamaz kısacası neden gol atamıyoruz işte bu yuzden bizim forvetlerimiz iyi değil bunu gormek lazım...

orta saha zaten tam bir kargasa rico delgado biri oynar biri oynamaz tigananın taktiginin kurbanı olup gidiyor bir cok futbolcu bana gore..

benim son sozum tigana ile bu iş yurumez bu cok acık ortada..Eger taktik anlayısı hep bole olursa biz ancak yetenekli adamlarla kucuk macları kazanırız..
umitcan Ofline