Konu: Teknik Kadro
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2006, 10:43   #371
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AKILLI TİGANA!
Beşiktaş yönetimi ile yaptığı sözleşmeye ‘Tek taraflı fesih halinde bütün alacakları ödenir’ maddesi koydurtan Fransız hoca gönderilirse kulüpten 4 milyon euro çıkacak.
BEŞİKTAŞ yönetiminin, sezon başından beri eleştirilen Tigana konusundaki kararsızlığının en büyük nedeninin, Fransız hocanın 4 milyon Euro’luk alacağı olduğu ortaya çıktı. 6 haftada 3 yenilgi ile yine hayâl kırıklığı yaşayan siyah-beyazlılarda Trabzon yenilgisi sonrası yerine hoca arayışlarına başlandığı iddia edilen Jean Tigana’nın geleceğini masaya yatıran başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, Fransız çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının çok zor olduğu görüşüne vardı.

‘HESABINI VEREMEYİZ’
G.SARAY yenilgisinin ardından Ali Sami Yen’de durum değerlendirmesi yapan yöneticiler ve camianın ileri gelen isimleri Tigana’yı tartıştı. Bazı yöneticiler Tigana’nın gönderilmesinden yana olurken, bir grup da hoca değişiminin zarar getirmesinden korktuklarını söyledi. Mali konulardan sorumlu yöneticilerin bu konuda Demirerön’e “Maddi yönden hoca değişikliği gibi bir lüksümüz olamaz. Tigana’nın yaptırdığı özel sözleşmede tek taraflı fesih halinde bütün alacaklarının ödeneceğine dair madde var. Bu durumda kongreye hesap veremeyiz” dedikleri öğrenildi.

‘1 MİLYON Euro ÖDENDİ’
YÖNETİM şu ana kadar Tigana’ya 1 milyon Euro ödedi. Fransız hoca ile yolların ayrılması halinde 2. yıldan da 2.3 milyon Euro vermek zorunda olduğu belirtildi. Yardımcıları ile birlikte Tigana ve ekibine toplam 4 milyon Euro’nun üzerinde para ödeneceğinin ödenmesinin ortaya çıkması yönetimi geri adım attırdı. Daha önce sözleşmesi tek taraflı bozulan eski çalıştırıcı Del Bosque, Beşiktaş’tan çalıştığı döneme kadar 1 milyon 750 bin Dolar alırken, 2. yıl için istediği rakam olan 2 milyon 250 bin Dolar nedeniyle CAS’ın vereceği kararı bekliyor.
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline   Alıntı ile Cevapla