Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2006, 07:45   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up yeni lider : RİCARDİNHO..!!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Ricardinho'ya büyük onur

Beşiktaş'ın çalıştırıcısı Tigana, Galatasaray derbisinde performansından memnun kaldığı Ricardinho'yu takımın yeni lideri olarak belirledi. Süper sambacı, artık Tigana'nın sahadaki temsilcisi, takımın yönetmeni olacak.

Rico Paşa

Derbide Hırvat file bekçisiyle kapışan sambacı için yönetim, "İşte aradığımız lider bu" yorumunu yaptı.

Beşiktaş yönetimi, G.Saray derbisi bitiminde başta kaleci Runje olmak üzere bazı takım arkadaşlarına çıkışan Ricardinho'ya sahip çıktı. Sergen, Tayfur ve Tümer'in gitmesinin ardından saha içinde lider oyuncu sıkıntı çeken siyah-beyazlılarda, Ricardinho'nun özellikle G.Saray maçında saha içi insiyatifi eline
alma çabaları yönetim tarafından takdir edildi ve "İşte aradığımız lider bu" yorumu yapıldı.

Memnun oldular

İkinci başkan Murat Aksu, "Ricardinho hem yaş, hem tecrübe itibarıyla birikimlere sahip bir yıldız. Arkadaşlarını uyarması doğal. Bu hareketlerini değil cezalandırmak, insiyatif almaya ve doğal liderliğe soyunma olarak algılıyor, memnunluk duyuyorum" diyerek sambacı yıldıza destek verdi. Tigana'nın da Aksu ile aynı fikri paylaştığı belirtildi.

kaynak: fotomaç..

----------------------------------
bence de takımdaki bu göreve en uygun kişi rico..gs maçı sonrası da bunu gösterdi..biraz daha takıma alışıp uyum sağladıkça bu özelliği de tecrübesiyle birlikte ortaya çıkacaktır..
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!
kartal17 Ofline