Alıntı: 19BJK03´isimli üyeden Alıntı
espınonza dıye bır adam ızledım dunya kupasında ekvator mıllı takımında mukemmel bır futbolcu izleyenler bılır ve alınması gerektıgını soyledım.menejerleri espınonzayı BJK yönetımıne tavsıye edıyorlar futbolcuda gelmek ıstedıgını soyluyor hemde milyon dolarlar alarak degıl !! 200bin ve 300bin dolar arası sagolsun yonetımımız almıyor ve suan defansımızın ne halde oldugunu goruyoruz sagol tigana sagolun yonetımm | Evet böyle bir söylenti var ama bana kalırsa bu şehir efsanesi gibi birşey.Espinonza ki dünya kupasının en iyi stooperlerinden biriydi ve bu kadar ucuza önerilince yönetimin onu almaması büyük hatadır,yönetimin böyle bir hata yaptığını yani espinonzanın beşiktaşa bu paraya önerildiğinis anmıyorum.Gerçi tv8 de sinan enginde bu konuda benimde bilgim var dedi ama eğer bu haber doğruysa yönetim ile tiganayı kutluyorum,bunlardanda o beklenirdi demekten başka seçeneğim kalmıyor. Defansımıza gelince sakatlanmamış bir Gökhan Zan-İbrahim toraman ikilisi stoperde oynatılır ve devamlılıkları,birbirlerine uyumları sağlanırsa değme yabancı stoperlere taş çıkartırlar ve önlerinde iki liberolu sistemde çok zorlanacağımızı düşünmem,ama yinede en azından tecrübeli veya topu oyuna iyi sokan bir stoper düşünülmeliydi..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |