Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2006, 19:46   #19
{ThE DieSeL...}}
Banned

{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence hakem cok net etki etti sonuca. Bizim futbolumuz cok iyi degildi, ama GS de bizden ustun degildi bana gore. Bu macin hakki beraberlikti, ama hakem duzgun mac yonetseydi tarihi fark atardik bence.
Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
10. dakikada hakem penalti+kirmizi karti verseydin ben o zaman gorurdum GS'nin gotunu. 10. dakikada 1-0 maglup ve orta alani tek basina goturen Inamoto yok, bu durumda maci rahat alirdik ve tarihi fark atardik. Hadi bunu gecelim, bu maci 'normal' bir hakem yonetse Ayhan, Song, Sabri coktan kirmizi karti yemisti, GS'nin sertliklerine hakem goz yumdu ve bu durum bizim futbolumuzu etkiledi. Biz iyi oynadik ya da galibiyeti hak ettik demiyorum, ama GS bana gore bizden iyi futbol oynamadi ve hakem herseyi esit yapsaydi bana gore biz oradan 3 puan ile cikardik.
yok artık lebron james!! Birader sen hakkaten hayal aleminde yaşıyorsun,hangi pozisyonla sen fark atcaktın ya,aklım almıyor böyle bir yorumu.Gördüğüm en saçma maç yorumu buydu.Sen top oynama,tek pozisyon bul oda bala göte ve penaltı olsa fark atardık he!!Ayrıca hoca penaltı verse dahi gol olurmuydu soru işareti ve o pozisyonada senden başka hiçkimse kırmızı kart vermezdi.Ve çok ilgincime giden bir soru daha sorcam bizimle ilgili değil ama bu yorumu ilk kez gördüm,gs orta alanını tek başına götüren inamoto muydu??hangi maçta götürdü,ben tam iştirak edemedim heralde..bu adam gs nin bordeaux ve beşiktaş maçlarında gsnin en kötüsüydü ayrıca..