Konu: Teknik Kadro
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2006, 22:37   #480
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu düşünce biçimi yanlış sevgili BEŞİKTAŞLI kardeşim. tigana gibi geçmişi başarılarla dolu olan ve dünya futbolunun da tanıdıgı bi adam bu tür ******** bi düşünceyle hareket etmez. herşeyi kafasında bitirmiş olsa gelip buraya maceraya atılmazdı. tigananın alacagı 2 milyon dolara ihtiyacı mı var. ? senin sölediğini insanlıktan nasibini almamış açgöz insanlar yapar. tigananın yoksul insanlara ne kadar yardımsever oldugunu hepimiz biliyoruz az çok. !! böyle bi insan kendine güvenmese ve senin sölediğin mantıkla neden hareket etsin. kariyerini zirvede bırakmak varken,neden fransa futbolunda platini kadar sözü gecen biri TÜRKİYE den arkasına teneke baglattırıp gitsin.!!! hee başarılı olur olmaz.sen güvenmessin veya inanmassın bu adama!! o senin düşüncendir saygı duyarım.ama bir insanı hiç bir mantıga sıgmayan şeylerle suçlaman çok yanlış. tabiki parasını da alıcak. başka takımı çalıştırmıcak diye de amme hizmeti yapmasını beklemiyorsundur.!! sözün kısası sagduyulu bir taraftar olarak tiganaya güveniyor ve inanıyorum...
sırayla cevap vereyim senin...tigananın geçmişi demişsin ben tigananın geçmişine bişey demiyorum...sende geçmişle yaşamayı bırak biraz önüne bakmalısın bence ona bakarsan delboquenin geçmişi daha başarılıydı...herşeyi kafasında bitirmeye zaten beşiktaşa geldikten sonra karar verdi ve tiganaya biz az paralar önermedik gelirkende...tigananın alacağı 2 milyon dolara ihtiyacı mı var diyorsun...2 milyon dolar senin için çok az bir para mı ??? 2 milyon dolara neler olur sen bunu hiç düşündün mü?? alışmışsınız artık böyle gereksiz futbolculara bile o parayı ödemeye gözünüzde küçük geliyor...tigana yoksullara yardım edebilir...benim olsa bende ederdim...bizden alıyor yoksullara veriyor....birde birader gerest ne kadar para alıyor gs den ??? s en birde dersin gerest le tigana yı bir mi tutuyorsun diye....gerest elindeki o kadro ile takımını geçen sezon şampiyon yaptı...eee biz bi türkiye kupası ile yetiniyoruz...hemde transfer şampiyonu olmamıza rahmen her sezon...