Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2006, 12:38   #13
KEREM

KEREM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
AloneWolf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim tek derdimiz başarısız sonuçlar değil , yanlış transferler.Bu takıma 8 tane yeni adam alınıp hala eksikleri varsa bir yerde yanlış yapılmıştır.Yanlış yapılan transferlerle kurulan takıma sabırın ne faydası olur bilemiyorum.Barcelona'nın o zamanki sorunu yanlış transfermi , yoksa kötü futbolmu ....Kötü futbol takım oturunca düzelirde , sabırla yanlış transferler nasıl düzelir...?
kardeşim bizim yanlış transfer diyebilecegimiz sadece 2 adam var biri baki dieri runje. BAKİYEDE bonservis odenmedi.bence bu yonetim geldiğinden beri en olumlu transferleri yaptı.Su burak fenerde olsaydı dua ederdiniz bjk de olması için.yada ricardinho yu fener alsaydı fotomac onu dunyanın en iyi oyuncusu yapacagı için gozunuzde 1000 misli buyuk olacaktı.delgado uefa kupasında gol kralı olmuş gecen sene orta saha oyuncusu olmasına ragmen ama bu gibi haberleri fotomacta okuyamayacagınız için elinizdeki kadrodan memnun deilsiniz.Fahriyi aldık bonservissiz.bana turkiyede alabilecein fahri haricinde bir turk onlibero soyleyebilir misin?
serdar ı aldık 19 yaşında bursaspor u super lig e cıkaranların basında gosteriliyor.Nobre yi aldık fenerbahcede anelka yı kesmişti.taraftarları anelkaya appiah a gostermedi ona gosterdikleri sevgiyi.BENCE BİZİM SORUNUMUZ ELİMİZDEKİ DEGERLERİ MEDYADAN DOLAYI SAHİPLENEMEMEMİZ.(BU ARADA KARDEŞİM YANLIŞ ANLAMA BUNLAR GENEL SORUNLAR SANA YUKLENMEK DEİL AMACIM GENELLEME YAPTIM) SAYGILAR
KEREM Ofline   Alıntı ile Cevapla