Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2006, 17:47   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kıvanç Oktay: Önümüzdeki sezon farklı bir Beşiktaş izlenecek

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kıvanç Oktay, siyah-beyazlı takımın daha iyiye gittiğini, herkesin gelecek sezon çok daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğini söyledi.
Click the image to open in full size.

Kıvanç Oktay, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Son 2 maçta takımın çok iyi oynadığını kaydeden Oktay, "Biz iyi yolda olduğumuzu ve her geçen gün daha iyi oynayacağımızı haftalar öncesinde söylemiştik. Önümüzdeki sezon herkes çok farklı ve iyi bir Beşiktaş izleyecek" diye konuştu.
Şampiyonluktan erken koptuklarını, ancak sezon sonuna dek şampiyonluğu kovalıyormuşçasına mücadele edeceklerini kaydeden Oktay, şunları söyledi:
"Bu durum, bize gelecek sezonun takımını şimdiden yaratmak için fırsat verdi. Teknik direktörümüz Tigana ile birlikte yeni sezonun takımını kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimizin özlediği bir takım yaratmak amacındayız. Hocamız gençler ve tecrübelilerden oluşan bir takım yaratmak istiyor." Oktay, henüz teknik direktör Tigana ile resmi sözleşme imzalanmadığının hatırlatılması üzerine de "Şu an sözleşmesi devam ediyor. Her konuda anlaştık ve hiçbir sorun yok. Zaten sözleşmesi opsiyonluydu ve bu opsiyonu sezon sonunda kullanacağız" dedi.
Sezon sonunda birçok oyuncunun sözleşmesinin biteceğinin belirtilmesi üzerine de Oktay, "13 oyuncuyla sözleşmemiz bitiyor. Tigana'nın vereceği rapordan sonra, bu futbolcularımızla masaya oturacağız ve rapora göre hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.
Oktay, yeni sezon için yapacakları transferlerin henüz belli olmadığını ifade ederek, "Hocamız çalışmalarını sürdürüyor. Genç oyuncularla ilgili de çalışıyoruz. Anlaştığımız ve sezon sonu için söz aldığımız gençler var. Yabancı futbolcu konusunda da hocamızın vereceği rapora göre hareket edeceğiz" diye konuştu.
xarizma Ofline