Alıntı:
markus´isimli üyeden Alıntı
Del Bosque döneminde ilk onbirde oynadığı maçlarda mükemmel değilmiydi İbrahim Akın, basın yeni bir star doğdu demiyomuydu? Bosque gittikten sonra kaç maçta ilk onbirde başladı?
CSKA maçında 10 kişi kalmış rakip karşısında bile pozisyon üretemiyorken İbrahim Akın girdikten sonra bulmadık mı pozisyonları? G.Güleçe golün ortasını yapan kimdi? İbrahim Üzülmezin ataklara çıkması İbrahim Akın sayesinde olmadı mı? Maçı dikkatli izleyenler bu söylediklerimi iyi biliyorlar.
Takımın en ideal şeklini bulmak için her türlü polemik yapılabilir, yapılmalıdır da, ayrıca burada yaptığımız polemik değil fikirlerin tartışılması. Biz bunları burada tartışmayacağız da nerede tartışacağız? |
Del Bosque donemi 3 sene evvel oluyor, o zamandan bu zamana kadar Ibrahim beklenen gelismeyi gostermedi, tam tersi gerileri bile. Ayrica Ibrhaim Akin'in katkisi bence cok fazla degildi CSKA macinda. O oyunda yokken de onemli pozisyonlar urettik(penalyi, Nobre, KLeberson) ve golde de Ibrahim Akin kimseyi karsi karsiya birakmadi, Gokhan ve Kleberson'un becerisi daha buyuk rol oynadi. O ortayi ayni sekilde bir Ibrahim Uzulemz veya Ali Tandogan da yapmis olabilirdi.