Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2006, 17:52   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri vizesi

'F.Bahçeliler'in açtığı ahlaksız pankartın ardından merakla İnönü'de neler olacak diye bekliyorduk. Kamuoyunun Türkiye'de yaşanan tüm olayların baş sorumlusu olarak gösterdiği Beşiktaş tribünleri, dün bu konuyla ilgili en küçük bir söz sarfetmedi...' Fotomaç Gazetesi yazarı Cenk Atılgan'ın köşe yazısı;
Click the image to open in full size.
Kayseri vizesi

F.Bahçeliler'in açtığı ahlaksız pankartın ardından merakla İnönü'de neler olacak diye bekliyorduk. Kamuoyunun Türkiye'de yaşanan tüm olayların baş sorumlusu olarak gösterdiği Beşiktaş tribünleri, dün bu konuyla ilgili en küçük bir söz sarfetmedi. Bırakın sözü, maç boyu tek bir küfür yoktu. Doğrusu çok özlemişiz. Şampiyonluktan uzaklaşmış olmasına rağmen Beşiktaşlı futbolcular dünkü maçta ilk kez seremoni öncesinde taraftarlarca ayakta alkışlanarak kutlandı. Maçın hemen başında Tümer'in yeşil sahada yaptığı slalom sonrası öne geçen Beşiktaş'ta diğer goller Gökhan Güleç ve İbrahim Akın'dan gelmişti. Ama sahanın yıldızları sadece bu isimler değildi. Usta Sergen, Rambo Mustafa ve "Altın Kramponlu" Ahmed Hassan farklı galibiyetin mimarı oldular. Boyu boyuna, huyu huyuna uygun Ersen Martin-Gökhan Zan ikilisinin ceza sahası içi ve önündeki mücadelesi ise maçın en hareketli pozisyonlarının yaşandığı bölge oldu.

Sergen ve Tümer farkı
Sergen için ayrı bir yer açmak şart. Onu izlemek gerçekten büyük keyif. Tümer'i de yabana atmam. O da tribünleri yerinden kaldıran özel işlere imza atıyor. Bu ikili yan yana olunca ise seyrine doyum olmayan bir futbol, tabelada da farklı bir skor ortaya çıkıyor. Doğrusu bu kadar kolay olacağını sanmıyordum. Puanını 36'ya çıkartan Kara Kartal'ın nefesi, üçüncü sıradaki Kayseri'nin ensesinde artık. Perşembe gününden itibaren Kayserispor ile 13 gün içinde 3 kez (iki kupa, bir lig) karşılaşacak olan Beşiktaş, Avrupa'da mücadele etmek istiyorsa bu maçları kayıpsız geçmeye mecbur. Çünkü Kara Kartal, Avrupa semalarında uçmak için Kayseri vizesi almak zorunda.
xarizma Ofline