Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2006, 15:20   #3
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Özal suikastinin , Hitler´in kayip altinlari ile ne baglantisi olabilir, ne alakasi var demeyin!! ADIM ADIM BI BAKIN!!! Salt altinlar yüzünden suikaste ugramadi tabi, ama yinede sebeplerden birtanesi olabilir....???

Turgut Özal hükümeti (1983-1989) Türkiye´de bir ilki gerceklestirmenin zeminini hazirlamaya calisiyordu. MIT´i "sivillestirmeyi"!!
MIT, kuruldugu yildan beri, Genelkurmay´in, yani Askeriyenin güdümündeydi. Her ne kadar yasa geregi, Basbakanliga bagli olan bir kurum olsada, MIT´in basinda ve icinde daima askerlerin borusu ötüyordu. 50 küsür yillik bir kurumda, müstesarlik koltugunda daima üztdüzey bir komutan oturmustur. Ya emekli bir pasa yada hala Genelkurmayin emir komuta zincirinde bulunan yetkili biri. Ama Turgut Özal ilk defa "sivil" birini MIT´in basina getirmek istiyordu!
Böylece Istihbarat teskilatini sadece kagit üstünde degil, real anlamdada kendi güdümüne baglayacakti. Teskilat icindeki önemli makamlara "sivil" personleri atamaya basladi. Hiram Abas, daire baskanligindan, MIT´in 2.adami mevkiine,müstesar yardimciligina getirlidi. Bu makamdada o zamana dek hep bir pasa otururdu.
Hiram Abas, teskilatin mihenk tasi ve dogayenlerinden Fuat Dogu´nun en iyi ögrencilerindendi. Hiram Abas, yapip-yönettigi operasyonlarin tafsilatini
hep kendisiyle paylasirdi. Fuat Dogu kim?? Alman sempatizani, Nazi generali R.Gehlen´nin ögrencisi!!!

Turgut Özal bu MIT´i"sivillestirme" operasyonu yanisira, ülkenin civisi ile oynayacak operasyonlarin azmettiricisi durumuna gelecekti. Yeralti iliskileri olan bazi devlet adamlarini desifre etmesi, Türkiye´de bir Ic-savasin zeminini hazirladi. Örnek: 1.MIT RAPORU, Özal´in onayi ile kamuya aciklandi.
VE 1986´da baslatilan "ALTIN OPERASYONU"!!!!! DIKKATINIZI CEZBEDERIM!!! Bu ALTIN OPERASYONU´nun tafsilati hicbir zaman aciklanmadi!!!
a.) Özal´in yeni yapilandirdigi MIT, Hitler´in altinlarini ele gecirmis miydi??
b.) Gecirmediyse, altinlarin akibeti ile ilgili bilgisi var miydi??
c.) Altinlari eger kendileri degilde, baska bir gizli servis, yabanci istihbarat kurumu mu muhafaza ediyordu???
d.) Yoksa üstüne gittigi , yeralti dünyasini haraca baglayan Devlet adamlarinin zimmettinde miydi???
Yeralti dünyasina acilan savas, ve bunun ekseninde önemli devlet adamlari, basta Süleyman Demirel, MIT raporunun hedef isimlerinden Hüsamettin Cindoruk´a dokunulmadi!! Özal´in bildikleri vardi!!!
Özal´in "kacakcilik" politikasi, ve yeralti dünyasina yönelik operasyonlar, Güneydogu faaliyetleri, O´nu bazi gizli servislerin hedefi haline getirdi. Artik ölüm listesindeydi.
Keza 18 Haziran 1988´de suikaste ugradi. SIZCE BU FAZLA MANTIKLI DEGIL MI??
Ve 1993´de süpheli bir ölümle bildiklerini mezara götürdü!!!
Acaba öldürüldü mü??? 1993´te Basbakan kimdi??? => SÜLEYMAN DEMIREL!!
????????????????- SORU ISARETLERI BELIRIYOR???????????????????


Alıntıdır

Bilgilendirmek amaçı ile alıntı yapılmıştır.
odin Ofline