Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2006, 00:11   #10
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ne alaka osistem için o tür oyuncu iyice karıştırdın sen iyi o zaman dünyada her takım çeşit çeşit sistem oturtsun arkadaşım sistemler kalıcıdır o sistem bu sistem yoktur her takım aynı sistem oynayabilir dünyada her futbolcudan 2 tane olmayacağına göre de illa ki 1 takım o sistemi oynar diye bir kural yoktur bilmem anlatabildim mi ? beşiktaş da barcelona sisteminde oynayabilir veeee son olarak lucescu yu bende severim ama lucescu bu takıma sistem oturtmadı oturtsa 2 senede şampiyon olurduk lucescu yaşlı ve tecrübeli oyuncularla şampiyon yaptı örneğin zago örneğin ronaldı örneğin sergen örneğin cordaba bunlar tecrübeli ve kaliteli isimler lucescu iyi fakat o da hatalı ve tiganadan daha hatalı örnek mi 6 ay forma giymeyen ilie yi kadroya kattı ? ve artık lucescu devri bitti nasıl terim denizli güneş daum bunların devri bittiyse onunda devri bitti artık türkiyeye gelmez gelsede başarılı olamaz cünkü cok büyük hakaretler etti EN ÖNEMLİSİS TÜRKİYE ÇAVUŞESKU DÖNEMİNE BENZİYOR DEDİ BU ARADA SİSTEM İÇİN SABIR GEREKMEKTEDİR SİZ NÖYLE 6.HAFTADAN LUCESCU VE DERSENESİZ TİGANAYI GÖNDERİRSENİZ SİSTEM FALAN OLMAZ VE BU TAKIM GENÇTİR SİZ DAHA YENİ DOĞMUŞ BEBEKTEN KOŞMAYI İSTİYORSUNUZ 1.SENEDE ŞMPİYON OLACAGIZ AMA SU ANDA TECRÜBE EKSİKKK O DA OYNADIKCA KAZANILIR
ben tekrar bir lucescu tigana tartışmasına girmek istemiyorum...ben lucescunun gönderildiği günden itibaren lucescu diyorum...şuanda zaten yapılacak bir hoca değişikliği yanlıştır..şuand atiganadan iyisini de getiremeyiz...ikinci sene şampiyonluk evet kaçtı ama o takım ikinci senede fırtına gibi esiyordu ne oldu da birden kötü oldu arasını bir düşünün...adama bas bas bağırıyor şampiyonluğum çalındı diye ama siz hala niye olamadık diyorsunuz...ayrıca ilie için biz verdik mi lucescuya 5 milyon euro falan da al istediğin futbolcuyu diye...diğer bir konu da tecrübeli adamlarla oldu diyorsun...şuanki kadrona bak isimlere bak ve bir fiyat listesi çıkar o zamanki takım bu takımın yarısı kadar mı ???