Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2006, 00:16   #6
sonatcan
Banned

sonatcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sahsen merak ederim, Gokhan'in sakat oldugu zaten biliniyordu. Rakip Malta ve Gokhan'in yerine mesela Ibrahim Toraman veya Koray oynayabilirdi. Illa hava toplarina hakim birini oynatmak istiyorsa da Cagdas veya Servet'i de alabilirdi, alternatif cok!
Sorun sakat oldugunu bile bile Malta gibi bir takima karsi ustelik 90 dakika! oynatmasi ve onun sayesinde Besiktas'in CSKA, Trabzon, Galatasaray gibi onemli maclara Fatoh sayesinde Gokhan'dan yoksul cikmasi.
koray i almamasina ben de sasirdim ama galiba o konuda baska bir film var.. cagdas ve serveti sen adamdan mi sayiyorsun onlarin ikisi bir baki mercimek etmez yani gökhanin yerine serveti alamsi fatih i bitirir ayni durum cagdas icinde gecerli.. ama toraman olabilirdi mesela bak o fikrine katiliyorum.. ama koray göbekte fizik ve kisa boy dezavantajina sahip.. yine de korayi göbekte göclü fizige ve uzun boy a sahip biriyle yanyana oynatabilir.. umarim koray konusunda takintisi yoktur fatih hocanin aksi halde ersun yanal - hakan sükür olayina döner maazallah..
dostcakalin..