Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2006, 01:29   #61
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Runje'nin yerine 6 aday

Click the image to open in full size.
Ve Beşiktaş arayışlara başladı
Runje’ye ilk yarıya kadar şans tanıyacak olan yönetim kaleci araştırmalarına başladı.
23 Eylül 2006 09:51
Beşiktaş'ta kaleci sorunu, her geçen gün artıyor. Runje'ye ilk yarının sonuna kadar şans tanıyacak olan yönetim, memnun kalmazsa yeni bir transfer yapacak. İlk aday, Stuttgart'tan Hildebrand

Beşiktaş Yönetimi, Belçika'nın, Standart Liege takımından transfer edilen Vedran Runje'nin yerine, şimdiden kaleci arayışlarına başladı.

Siyah - beyazlı yönetim devre arasında renklerine bağlayabilmek için iki tane flaş isimle şimdiden temasa geçmek üzere menajerleri devreye soktu. Yönetim Runje'nin performansındaki gidişatına göre bu transferlere hız vereceği öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticileri oldukça tedirgin eden Hırvat kalecinin kritik hataları devam ederse devre arasında yeni bir kaleci ile yollarına devam edecek.

Beşiktaş'ın temasa geçtiği ilk isim Stuttgart'tan Tim Hildebrand oldu. Kulübün bu file bekçisi için menajerlerle bağlantıya geçtiği vurgulandı. Kartal'ın ayrıca Fransa Ligi'nde görev alan diğer bir kaleciyle de temasta olduğu öğrenildi.

Siyah - beyazlı yönetim eğer Vedran Runje iyi bir performans sergilerse görüştükleri Alman ve Fransız adaylardan vazgeçecek. Tigana ile görüşen idareciler, devre arasında kalecinin yanı sıra bir de stoper transfer etmenin planlarını yapıyor. Ancak bu da oyuncuların performansına bağlı olacak.

Milliyet
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline