Alıntı:
aysberg1937´isimli üyeden Alıntı
artık sabır gösterecek halimiz yok çünkü fener puan kayıpları yasamasa sampiyonluk yine gittiydi.ben bu tiganayı anlamış deilim neden tek forvet oynatmaz artık avrupada çift santrofor sistemi kalktı misal:barca eto tek arkasında ronaldinho deco misal:chealse drogba tek arkasında lampard ve ballack misal:liverpool fowler tek arkasında xabi alanso ve gerrad vs. ... yani bi türkiyede var bu yanyana oynamaz muhabbeti oynatan oynuyo ve ş.ligi uefa gibi kupaları götürüyo yani biz futbolun ne kadar gerisinde kalmısız. tigana ,ankaragücü maçında allah korusun bi puan kaybedersen defol git biz bi sene daha bekleyemeyiz taraftar 20 bin kombine almış beşiktası izlemek için istedigin (rico) hariç bütün transferler yapılmış sen hala basarı yakalayamıyosan defol çünkü bu muhteşem taraftar dünyada hiçkimsede yok bu taraftarları kahretmeye hiç mi hiç hakkın yok dedigim gibi fner puan kaybetmeseydi yine sampiyonluk elvedaydı. |
tigana konusunda haklısın kardeşim. kendisini değerlendirebilmemiz için yeterli süre geçti ve benim şahsi görüşüm bizde kaldığı sürece bugüne kadar yaptıklarından fazlasını yapamaz takımına bu kadar inanmış bir taraftar var bu taraftarı bu kadar transferden sonra mutlu etmek lazım. ancak tek forvet konusunda sana katılmıyorum. örnek verdiğin takımlar ingiltere ispanya gibi liglerde oynuyorlar oranın orta kalite takımları bizde her sene şampiyon olur. adamlar bi bakıma mecburlar böyle oynamaya. ancak türkiyede durum böyle değil. derbiler dışında tek forvet oynamaya gerek yok. ancak bu bir şartla geçerli. orta sahanda savaşçı rekibe geçit vermeyecek bir önliberon varsa. bizim temel sorunumuz stoperden de önce önlibero. klebersonu hepimiz seviyoruz ama ortada defansif görevini hiçbir zaman iyi yapamadı. bazı arkadaşlar yanına çapa bi önlibero daha diyorlar ki zaman zaman bende buna katılıyorum ama çapa bi önlibero aldıktan sonra zaten klebersona gerek kalmayak. çapanın kaptığı topları delgado veya ricoya aktarması ile klebersona gerek olmayacak. bence devre arasında stoper değil önlibero alınmalı. hatta kleberson gönderilip mücadeleci savaşcı bir önlibero alınmalı. kontenjandaki boşlukla da stoper takviye edilebilir.