Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2006, 12:26   #7
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Runje’den mutlusu yok

Ailesinin İstanbul’a gelmesiyle rahatlayan Runje, Hırvat Milli Takımı teknik direktörünün kendisine 1.kalecimsin demesiyle daha da sevindi

İlk müjde Milli Takım’dan
Beşiktaş’a geldiği günden bu yana bekleneni veremeyen Vedran Runje’ye iki iyi haber geldi. Hırvatistan Milli Takımı’nın da kalesini koruyan başarılı kaleciye ilk mutlu haberi ülkesinden aldı. Hırvat Milli Takımı’nın başına geçen teknik direktör Slaven Biliç’in, geçtiğimiz günlerde Runje’yi arayarak, “Benim 1. kalecim sensin. 7 Ekim’de Andora ve 11 Ekim’de İngiltere maçlarında sen oynayacaksın” dediği öğrenildi. Bu haber sonrası oldukça mutlu olan deneyimli eldivenin keyfi yerine geldi.


‘Eleştiriler haklıydı’
Daha sonra sürekli ailesinin yanında olmamasından yakınan Runje’nin bu problemi de artık sona erdi. Önceki gün Nakkaştepe’de yeni tuttuğu evine taşınan Hırvat file bekçisinin eşi Tihana ve 5 yaşındaki oğlu Roko da artık İstanbul’da yaşayacak. Deneyimli oyuncu yarından itibaren ailesiyle birlikte yaşamaya başlayacak.Runje, artık hiçbir sorununun kalmadığını belirterek, “Eleştiriler haklıydı. Kafamda sadece futbol ve Beşiktaş’a karşı olan borcumu ödeme konusu var” dedi.

__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline