Konu: Skandal
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2006, 01:07   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Skandal

Skandal

Almanya'nın Stuttgart kentinde geçtiğimiz mayıs ayında yapılan 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı seçmelerinin ardından seks skandalı patlak verdi. Geçen ocak ayından beri Futbol Federasyonu Milli Takım Altyapı Antrenörü Köln Bölgesi Büro Sorumlusu olarak görev yapan Turgay Hardal, Milli Takım teknik sorumlusu Metin Tekin'in seçmelere gelen bir futbolcunun annesiyle aşk yaşadığını hatta malzemecilerin odasında seks yaptığını öne sürdü. Hardal, bu skandalı ortaya çıkardığı ve üzerine gittiği için görevden alındığını iddia etti.

Turgay Hardal, 16 Mayıs 2006 tarihinde yapılan seçmelere Almanya'nın Offenbach Kickers takımının forvet oyuncusu T.T.'nin de katıldığını söyledi. Hardal, takımın teknik sorumlusu Metin Tekin'in T.'nin annesiyle aşk yaşadığını öne sürdü. Hardal, 'Metin Tekin, bir Milli Takım antrenörüne yakışmayacak davranışlarda bulundu. T.T., Milli Takım seviyesinde olmamasına rağmen bu futbolcunun annesiyle ile aşk yaşayan Metin Tekin tarafından torpilli olarak takıma alındı. Diğer futbolcuların aileleri takımın oteline üç kilometre uzakta olmasına rağmen bu arkadaş T.T.'nin annesini, malzemecileri futbolcuların odasına alarak, buraya yerleştirdi' dedi. Hardal, Tekin'in takıma çağırdığı futbolculardan para aldığını da iddia ettti.



Görevden aldığım için iftira atıyor

SUÇLAMALARIN hedefindeki isim 19 Yaş Altı Milli Takım Teknik Sorumlusu Metin Tekin, AKŞAM'a yaptığı açıklamada, Turgay Hardal'ın kendisinin yardımcısı olduğunu ve daha önce menajerlik yaptığını söyledi. Tekin, T.T.'nin annesiyle milli takım seçmelerine gece yarısı geldiğini ve geç saatte otel sıkıntısı yaşadıkları için bir günlüğüne takımın otelinde kaldığını anlattı. Tekin, futbolcunun annesiyle aşk yaşadığı iddialarının gerçek olmadığını savundu. Tekin, 'Turgay Hardal, Milli Takım antrenörü olduğu dönemde de menajerlik işine devam etti. Bazı futbolcuları kendi çıkarları için kullandığından dolayı görevden aldım. Bu nedenle de bu tür bir karalama kampanyası başlattı' diye konuştu.



Futbolcular şahidim

HARDAL, bu skandalı ortaya çıkardıktan sonra işinden olduğunu belirterek, işin peşini bırakmayacağını anlattı. Hardal, Metin Tekin'in bu hareketinden Milli Takım'da bulunan futbolcuların ailelerinin de rahatsız olduğunu belirterek, 'Aileler ve futbolcular şikayet etmem halinde bana şahitlik yapacaklarını söylediler. Yurtdışında avukatlık yapan Mustafa Bakraç başta olmak üzere bazı futbolcular ve aileleri bana şahitlik yapmaya hazır' diye konuştu.


Nurettin ERCAN /Aksam SPOR
Adelaar Ofline